• Fan
    1.3k
    Moja želja je da Vidović ne igra na lijevom krilu, Stojković u prvoj i da se Mišića konačno počne dozirat i da ne igra od prve minute (protiv Vukovara mogu lagodno igrat Villar, Ljubičić i Stojković/Vidović u sredini).
  • rioda
    9.5k
    Vukovar bez Đakovića na golu, debitira neki 18-godišnji klinac...
  • Crni86
    13.8k
    za sta da ga se dozira? Odigrali jednu utakmicu do sada.

Iducih mjesec i nesto igramo tempo jedne utakmice tjedno. Kada ce krenut europa ga treba dozirat, a do tada treba uigravat prvih 11 i nabit sto vecu mogucu prednost pred konkurentima na tablici. Nikakvo doziranje u drugom kolu prvenstva.

Vidovic ce protiv vukovara svojom slobodom s lijevog krila biti nas naibolji igrac na utakmici.
  • Droljo
    20.1k
    debitira neki 18-godišnji klinac..rioda

Pa jesu oni normalni!? Sad će uništiti malog koji će primiti 6-7 komada. Mislim, isto bi bilo da stave koga god na gol i nema nikakvog smisla...
  • Pavinho
    336
    Treba zabit 6 komada hahaha
  • Droljo
    20.1k

Sa pola snage... :strong:
  • NitkoBitan
    30k
    debitira neki 18-godišnji klinac...rioda

Mali zvezdas iz Vukovara. Nadam se da to busimo bez milosti.
  • dinamo u srcu
    2.2k
    Baš se veselim utakmici s Hnk Vukovar 1991.

Ogromnu čast i poštovanje izazivaju kod mene kad pročitam naziv njihovog kluba (Hnk Vukovar 1991).

Zbog ratnih okolnosti i svega što je grad Vukovar prošao, velika je stvar da imamo takav klub u prvoj ligi. I definitivno ću uz Dinamo navijat da Hnk Vukovar 1991. odradi sezonu iz snova i izbori igrat europu( potpuno nerealno znam ).

Mislim da će igrači Hnk Vukovara svugdje u Hrvatskoj bit fenomenalno dočekani i da neće doživjet niti jednu ružnu riječ, zvižduk ili slično.

Sa druge strane žalosno je da Hns kao krovna organizacija do sada nije uložio/la u sportsku infrastrukturu u Vukovaru i da nisu tamo napravili stadion od 10 000 mjesta dostojan prve lige i da sada klub sa takvim nazivom igra utakmice u Vukovaru, a ne u Vinkovcima.

Na takvom stadionu od 10 000 mjesta bi se moglo održavati humanitarne utakmice i sliĉni sportski/edukativni događaji kojim bi se čuvala uspomena na sva stradanja koje je grad Vukovar i cijela Hrvatska prošla u ratno doba 90-ih godina.

Nadam se da će čelni ljudi Hns prepoznat trenutak i iskoristit priliku dok je Hnk Vukovar u prvoj ligi i napravit stadion dostojan gradu Vukovaru.( Naravno uz pomoć Vlade RH).

Nadam se da će i navijači ultrasi prepoznat trenutak i sa svojim porukama, koreografijama,pjesmama i slično tijekom utakmica protiv Hnk Vukovara 1991. dati obol svemu tomu i progurat takvu priču.
  • Filip85
    418
    Igrao sam pobjedu Dinama od 4 razlike, stoga imaju moju podršku u toj odluci :yum:
  • Dadox
    641
    Đaković ozlijeđen i navodno im brani junior. Sve preduvjeti za golijadu su tu,ali to zna biti i zajebano.Vjerujem sa ova ekipa ima mentalitet i neće biti - lako ćemo! Aja sad vidim gore da ste vieć pisali.Nema veze,ostaje poanta.
  • NitkoBitan
    30k
    Iznenadilo me da cak 66% Zonasa ocekuje promjene u sastavu u odnosu na Osijek. Zasto bi se mijenjala pobjednicka momcad kad nema niti kartona niti ozljeda, a potrebno je jos vrijeme za uigravanje?
  • JakovK6
    260
    baš zato što je potrebno vrijeme za uigravanje, pa nećeš uigravat 11 istih igrača svaku tekmu. Zašto Stojke nebi dobio šansu ispred Vidovića npr? Ne znači da će odmah neko nekog izbacit, ali baš takve tekme su prilika da se dokažu i ovi iz "drugog plana".
  • Droljo
    20.1k

Imaš za to drugo poluvrijeme kad, nominalno, prva ekipa zabije 3 komada u prvom.
  • JakovK6
    260
    Ok, jasno mi je kak razmišljaš, ali smatram da trenutno nema jasne prve i druge ekipe. Pogotovo kaj se tiče Stojkovića. Ako nije startao protiv Osijeka, a donio je prevagu kad je ušao, ne vidim razlog zakaj nebi startao protiv Vukovara, Rijeke itd itd..
  • Efes Pilsen
    12.2k
    Ne ocekujem velike promjene, ali ocekujem ofanzivniju postavu jer takav je protivnik. Jel to 2 napadaca opcija sta se spominjala ili Stojkovic unutra ne znam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.