• hardek
    5.6k
    Ja bi napravio 1 promjenu eventualno i to Stojke za Ljubičića. Vidovića nebi trebali tjerat iz prve postave nakon slabijih 60 min iz prve utakmice sezone jer na taj način se sigurno neće podići a pogotovo je ovo tip suparnika gdje on može više doprinijeti nego Lisica npr. Barem mi tako izgleda na papiru
  • CrouchTomislavgrad
    353
    Koja ce tu psihoza nastati ako ne zabijemo u prvih 45 minuta... Svi najavljuju 5,6 komada a odigrali smo ravno jednu utakmicu...
  • JakovK6
    263
    Vidovića nebi trebali tjerat iz prve postavehardek

ali nije tjeranje iz prve postave ako netko počne umjesto njega jednu, dvije tekme. Imamo gro igrača i čeka nas gro utakmica..neće sigurno 11 istih startat iz utakmice u utakmicu.
  • hardek
    5.6k
    Naravno, ali 9/11 novih igrača je iz te ajmo reći prve postave a za tjedan dana te čeka gostovanje u Rijeci. Ja sam uvijek za rotacije, ali ovo je po meni izuzetak i moramo uigrat tu prvu postavu što prije. Kažem opet bi napravio jednu zamjenu Stojković - Ljubičić a kasnije ako/kada budemo vodili imaš opciju ubaciti još 5 igrača za uigravanje.
  • don
    15k
    debitira neki 18-godišnji klinac...rioda

znači imamo novu zvijezdu golmana u ligi
  • Hnlovac
    2.9k
    Istina većina posta ali KAJ će Vukovaru stadion od 10 000 mjesta

Pa 10 000 mjesta bi Rijeci bilo skoro taman, a kamoli Vukovaru gdje skoro trećina stanovnika sigurno neće gledati Vukovar 1991(znamo svi zašto)

Treba neki fini stadiončić s 2 ili 3 tribine kao onaj u Koprui i tjt. Em je Vukovar demografski banana, em nije velik grad, em nema baš neku nogometnu tradiciju poput Vinkulje ili Broda
  • Rocky1986
    338
    mališa prati na instagramu popriličan broj zvezdinih stranica, a i delijinih…
  • miro
    7.1k
    ja baš mislim da su ove lakše i srednje jake tekme u HNL-u idealne za Vidovića. Ne mora toliko šprintat gore dolje, a ima odličan potez i udarac i kombinatoriku s ostatkom ekipe. Meni bi ista ekipa startala i protiv Vukovara
  • cibona
    6k
    Nadam se da će priliku dobiti ekipa iz drugog plana i da će ju iskoristiti!

Očekujem varellu u prvom sastavu. Vukovar je smiješan, sada je idealan trenutak da ga vidimo na djelu.
  • NKDZ86
    5.1k
    i igra u vukovaru 1991 kojeg su osnovali branitelji :rofl:
    izbušite malog čedu u petak, nek zapamti Maksimir i Dinamo.
  • Nousername
    803
    totalno nerealna ocekivanja.Nadam se da se salis…
  • NORTE
    18.1k
    Koja ce tu psihoza nastati ako ne zabijemo u prvih 45 minuta... Svi najavljuju 5,6 komada a odigrali smo ravno jednu utakmicu...CrouchTomislavgrad

Jesi ti vidio protiv koga igramo i koliko košta naša momčad?
    Očekujem 6:0
  • DiddyGuela
    4k
    Ovi kraljevi koji bi rotirali sastav i dozirali minutazu igracima u drugom kolu su vrh. Legende pa sta vi mislite kako ce se decki uigrat osim na utakmicama? Nije ovo Football manager.
  • Makedonion
    70

Ne mislim da treba dozirati igrace jos. Formacija moze ostati ista, ionako ce se promjeniti u 2.pol kad se uvedu igraci s klupe. Tempo igre nece biti isti protiv Vukovara ili Osijeka/Rijeke. Mislim da svaka utakmica zahtjeva drugaciju strategiju koja odgovara razlicitim igracima. Nije Boban doveo igrace da ih gomila, nego da se tijekom utakmice formacija moze promijeniti iz 433 u 4231 ili 4141.

Hvala Bogu imamo izbor birati kako zelimo krenuti. Jedno je moje misljenje, al postoji razlog zasto nisam trener Dinama
  • cibona
    6k
    Zašto bi bila nerealna očekivanja da se malo promiješa sastav za uvjerljivo najgoreg protivnika u ligi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.