• FazeN
    570
    Nisam ništa podijelio što obitelji ili igraču bi naškodilo upravo radi takvih poput Dadoxa i njegovog prijatelja Zagreb koji već
    To se dijeli s adminima samo detalji i ostalo a ne zavidnim ljudima :grin:

Istra je rekla igraču da će ići u Hajduk, sad ljude zanima gdje je stalo i mene su pitali samo. Lp
  • Dadox
    641
    ma da…Dadox je shebo već gomilu transfera komentarima na forumu
  • CastAway1986
    3.7k
    a koji si ti transfer dosad pogodio? Vidim da si i na fejsu objavio da nema ništa od Brekala u Rijeci odmah nakon sto je @Miro Vugrinec to ovdje napisao ...
  • FazeN
    570
    nisam to mislio, čak nisam tebe mislio komentirat ispričavam se ovim putem, imaš pravo sumnjati naravno zvuči čudno. Isprike još jednom
    Ali onaj drugi tip stalno komentira negativno i laje, Boze sacuvaj
  • FazeN
    570
    Nisam nijedan pišem bezveze ovdje kad mi je dosadno.
  • Pacho
    3.5k
    Zavidnim ljudima

michael-jordan-laughing.gif
  • Ijayi Atiemwen
    3.5k
    Vi se uspijete posvađat radi transfera Marešića… :roll:
  • Dadox
    641
    nije svađa nego svi tovarima želimo da im sve propadne pa svi pomalo nervozni
  • rokikaciga
    3.9k
    Nisu svi nervozni. Ja i dalje tvrdim to da Hajduk ima 500m eura donaciju da još 20 godina ne bi bili prvaci minimum.
  • Ijayi Atiemwen
    3.5k
    I ja bi rađe htio da ne ode, ali nema potrebe za nervozom…Nikakvi Marešići, Rebići, Ivušići i sl. ne mogu zaustaviti naš novi Dinamo! :cool:
  • FazeN
    570
    Vi se uspijete posvađat radi transfera Marešića… :roll:Ijayi Atiemwen

:lol: :lol:
    Nisam se svađao s nikim, netko ne mora vjerovat super to je pošteno, ne ljutim se na te stvari to i treba tako, zato ja imam što god ovdje napišem na mobitelu dokaz za napisano i vrlo rado ću uvijek podijeliti s adminima bez ikakvoga problema :)

Nego kad dezinformacije i riječi mi stavljaju u usta, sad tko ne prati gdje sam objavljivao(nije reklama nikakva), ispada da je istina što je ovaj napisao, da sam odmah nakon Mire, a ja sam napisao pola sata kasnije kad sam vidio od Mire vijest i pitao ljude neke i nakon pola sata dobio odgovor i objavio.
    Sve u svemu nikom ništa ne zamjeram, želim svima sve najbolje i slavite Dan Pobjede jebeš Tovare :)
  • Zagreb1992
    2.5k

13. srpnja si pisao po FB grupi nekoj na fb da će u Dinamo nakon dolaska Belje doći neki napadač kojeg mediji nisu objavili, a ne Bakrar ili onaj Ryan

Mislim piši kaj hoćeš ..ali čim ti netko ne vjeruje odmah pišeš da se laje na tebe
  • CastAway1986
    3.7k
    majstore ja te nisam ni vrijeđao niti omalovažavao samo sam pitao koji transfer si prvi pogodio ili prenio prvi ,niti sam od onih koji su te ismijavali i nazivali fejk news i slicno..Uostalom meni si zapeo za oko sa izjavom da je Igor Savic tovar kao i cijela mu obitelj sto nema veze s istinom a to ti kazem kao netko ko živi u gradu gdje on igra ..Svakako nastavi pisati meni ne smeta ...
  • FazeN
    570
    ne zamjeram ništa ugodno večer želim :)
    I da napisao sam NAVODNO za tu info o Savicu lako provjeriš ono što nisam siguran napišem navodno :)
    Lp
  • Paggini
    62.6k
    prvi pogodio ili prenio prvCastAway1986

Ja se Villara sjećam da sam čuo njega prije svih medija. Ali nebitno to, dečko ima ok informacije, moderatura mu dopušta da ih iznosi, ja sam se osobno uključivao u rad insidera samo kad su imali KRIVE informacije i znao sam da imaju krive informacije ili kad su te informacije izravno štetile Dinamu jer su u tom trenutku pisane kao definitivne, a nisu bile u tom trenutku niti blizu definitivne. To se rijetko događalo, ali znalo se dogoditi, ali nije bilo ništa dramatično.

U principu da skratim, dečko dijeli informacije, ako se one vama ne sviđaju ili sumnjate u njegovu vjerodostojnost, javite se u inbox pa raspravite što imate. Faze mislim da će itekako prihvatiti kritiku, ali ne radite od svake informacije raspravu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.