• Dadox
    632
    da ne otvaram opet stare teme,ali oni se možda nadaju prodaji Kuleta i otvaranju mjesta za njega.
  • FazeN
    516
    da ne otvaram opet stare teme,ali oni se možda nadaju prodaji Kuleta i otvaranju mjesta za njega.Dadox

Idealan svijet što sam pričao s nekim ljudima,
    Beljo proigra, Matković se oporavi,
    iduća sezona Kule prodaja za dobru lovu, Matković zamjena dolazi.

Stojković bi trebao biti naš novi idući Baturina/Sucic te dobru lovu nam donesti a zamjeniti bi ga trebao sigurno Jagusic.

To je neki idealni plan nekih ljudi, a da kažem iskreno i meni lijepo zvuči.
  • Jos-Optimus
    6.8k
    sada prodavati Kuleta bi bila ludost općih razmjera. Mierez je svoju volju pokazao konstantnim drkanjem oko love - hvala i doviđenja. Kule je dokazana back up opcija koja će svoje odraditi i ginuti za momčad, a vjerujem da ćemo i s Bakrarom profitirati samo tako, napadački smo posloženi za ovu sezonu
  • San Lorenzo
    20.6k

Nije Mierez nego ljudi oko njega.
  • Marcinko
    777
    Hvala ti Zvone i hvala gospon Dabac na zatvaranju Ove temeKujtim Shalla

Ima još posla oko izlaznih transfera i posudbi.
  • Jos-Optimus
    6.8k
    a to mi je malo teško povjerovati, na kraju dana on sam odlucuje
  • Georginho
    303
    Ma kakav Mierez... Kombinacija Beljo+Kule ove sezone će biti na +50 golova, mark my words! A pridodat će i Bakrar ponešto
  • vjeko1701
    17.1k
    Ako samo njih dvoje prođe 50, bit ćemo na rekordnom broju zabijenih golova. Nije baš realno,
  • rokikaciga
    3.8k
    Ja se nadam da ce Beljo zabiti vise golova nego Kule prosle godine kad je bio ozljeden, premoren i sa 4 trenera.
  • Filip85
    418
    Stojković bi trebao biti naš novi idući BaturinaFazeN

Meni on nekako odiše da neće forsirati transfer kao ovaj mali patuljak, nego da će otići onda kad ga klub želi prodati.
  • Jos-Optimus
    6.8k
    Baturina nije zaslužio ovakve epitete, a i mislim da je svojim ponašanjem bio puno korektniji nego neki senatori
  • Zagi
    11.1k
    Meni ide prema tome da će Zvone napraviti neki , ajmo to nazvati poslovni stardard, da igrači odlaze samo kad klub odluči da je za to primjereno vrijeme.
    Ako se igračeva želja i interes kluba poklapaju super. Ako ne ... ugovor dragi.
  • Dinamo-SB
    505
    Generalno jako,jako dobar prijelazni rok. Nadam se da ce Kulusic negdje na posudbu gdje ce igrati konstantno. Meni osobno,po onom sto sam vidio na pripremama,Kulusic se jako sviđa i krije ogroman potencijal. Ako ce ici u Sloveniju i tamo igrati svake pete pa desete ne vidim smisao te posudbe. Bolje i 1.NL gdje ce biti prvotimac kompletnu sezonu i biti mozda top igrač lige. Sve u svemu,nisam strucnjak,ali nadam se da za njega postoji dobar plan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.