• San Lorenzo
    24.6k

Nije Mierez nego ljudi oko njega.
  • Marcinko
    809
    Hvala ti Zvone i hvala gospon Dabac na zatvaranju Ove teme — Kujtim Shalla

Ima još posla oko izlaznih transfera i posudbi.
  • Jos-Optimus
    13.7k
    a to mi je malo teško povjerovati, na kraju dana on sam odlucuje
  • Georginho
    973
    Ma kakav Mierez... Kombinacija Beljo+Kule ove sezone će biti na +50 golova, mark my words! A pridodat će i Bakrar ponešto
  • vjeko1701
    30.2k
    Ako samo njih dvoje prođe 50, bit ćemo na rekordnom broju zabijenih golova. Nije baš realno,
  • rokikaciga
    18.8k
    Ja se nadam da ce Beljo zabiti vise golova nego Kule prosle godine kad je bio ozljeden, premoren i sa 4 trenera.
  • Filip85
    1.6k
    Stojković bi trebao biti naš novi idući Baturina — FazeN

Meni on nekako odiše da neće forsirati transfer kao ovaj mali patuljak, nego da će otići onda kad ga klub želi prodati.
  • Jos-Optimus
    13.7k
    Baturina nije zaslužio ovakve epitete, a i mislim da je svojim ponašanjem bio puno korektniji nego neki senatori
  • Zagi
    19.2k
    Meni ide prema tome da će Zvone napraviti neki , ajmo to nazvati poslovni stardard, da igrači odlaze samo kad klub odluči da je za to primjereno vrijeme.
    Ako se igračeva želja i interes kluba poklapaju super. Ako ne ... ugovor dragi.
  • Dinamo-SB
    1.6k
    Generalno jako,jako dobar prijelazni rok. Nadam se da ce Kulusic negdje na posudbu gdje ce igrati konstantno. Meni osobno,po onom sto sam vidio na pripremama,Kulusic se jako sviđa i krije ogroman potencijal. Ako ce ici u Sloveniju i tamo igrati svake pete pa desete ne vidim smisao te posudbe. Bolje i 1.NL gdje ce biti prvotimac kompletnu sezonu i biti mozda top igrač lige. Sve u svemu,nisam strucnjak,ali nadam se da za njega postoji dobar plan.
  • Davieboy86
    1.6k
    Zaista velicanstven Bobanov posao ovoga ljeta.Ako do Rujna dodje jos jedan kompetentan igrac i rjesimo se jos njih par zaista mogu reci da je onda Zagrebacki Dinamo kao priznati Europski klub uradio najveci moguci reset na tlu staroga kontinenta. Mozemo biti svi ponosni. I vjerujte prijatelji, biti cemo. Uopce ne sumnjam.

Neka zivi Dinamo i Majka Hrvatska!
  • Jos-Optimus
    13.7k
    Kulušić bi Varaždinu sjeo kao budali šamar
  • Droljo
    32.4k
    Bolje i 1.NL gdje ce biti prvotimac kompletnu sezonu i biti mozda top igrač lige. — Dinamo-SB

Ako nebi bio top igrač druge lige onda i nije za dinamo. Treba otić i izborit se. Osim ako kule ne ode. Onda bih ga ostavio.
  • shameless86
    2.3k
    Kulusic u bravo posudba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.