• don
    15k
    pare aa :lol:
  • Pacho
    3.4k

Gdje si to vidio?
  • Filip85
    417
    Nema djabe ni u stare oronule babe :sweat:
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Sad imamo bolje insajdere kod njih nego kod nas :cool:
  • Nogo
    8.7k

Na kraju će biti dobar i Krizmanić
  • Crni86
    13.7k
    KrizmanićNogo

Krizmanic jos uvijek bez kluba?
  • Zagi
    11k
    Volim gledati Šarliju kao kreatora iz zadnje linije.
  • Hrc-Vg
    916
    Očito Istra nije pristala na otplatu na 864 rate + poljoprivredno zemljište na Braču uz čvrsto obećanje Ivana Bilića da će proći prenamjena u građevinsko…
  • FazeN
    504
    Prvo, ono sto onaj debil na 24 sata pise je bolesno. Kakva 2m za Maresica, napisao sam već cijenu i plaću to je dogovoreno.
    i da Hajduk je kontaktirao Zrinjski za šesticu, provjereno.

Drugo,
    Čuo sam se s dedom, moguće da je istina što govori, ne vjerujem da bi napisao nešto takvo da nije, ali provjeravam i kroz max sat budem znao.
    Ali jutros informacije nisu glasile tako, Maresic je siguran bio za Tovare(iako što je s njima sigurno)

Sad mogu reći prošla je utakmica Istra Hajduk nisam htio govoriti ko zna ko čita. U kontaktu sam s nekim iz obitelji Marešić, igrač sam želi transfer u Hajduk te je i igrač sam navijač Hajduka kao i buraz i ekipa.
  • Ijayi Atiemwen
    3.4k
    Offtopic ali… @FazeN jesi znao za transfer Villara šta ranije od ostalih. Pošto ovdje nitko živ o transferu nije pisao prije nego li se objavilo u novinama
  • Sajla
    11.6k
    Zelenika produžio s Varaždinom do 2027. Mislim da im je to sjajan potez, boljeg golmana ne mogu dobiti.
  • FazeN
    504
    Iskreno, nisam o Villaru znao ništa, ali apsolutno ništa.
    Znao sam da dolazi vezni igrač i to je to, ništa o njemu i najiskrenije iznenadio sam se kad sam vidio, nije mi na kraj pameti bio takav transfer haha
  • E46
    1.7k
    odlicno
  • E46
    1.7k
    i par usklicnika.
  • FazeN
    504
    Nije im propao Marešić. Provjerio sam upravo.
    Hajduk je pristao na cijenu Istre i Istra želi sad još neke bonuse da uzmu malo više love jer Marešić želi samo u Hajduk.
    Također Istra zna da mora prodat igrača jer može im otići uskoro džabe, a provjereno vam tvrdim Marešić će rađe iduću sezonu otići u Hajduk nego potpisati novi ugovor.
    Stoga ovaj transfer će se nažalost(govorim jer je za mene odličan štoper) desiti.
    Ista stvar od Istre kao Valinčić/Lisica/Dinamo situacija. Znaju da odlazi samo hoće još malo kolača.
    Jedina razlika u ovoj priči je to što Dinamo ima love a Hajduk ne.
    Transfer bi se trebao ostvariti vrlo brzo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.