• don
    19.9k
    pare aa :lol:
  • Pacho
    17.7k

Gdje si to vidio?
  • Filip85
    1.3k
    Nema djabe ni u stare oronule babe :sweat:
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Sad imamo bolje insajdere kod njih nego kod nas :cool:
  • Nogo
    11.1k

Na kraju će biti dobar i Krizmanić
  • Crni86
    21.9k
    KrizmanićNogo

Krizmanic jos uvijek bez kluba?
  • Zagi
    17.7k
    Volim gledati Šarliju kao kreatora iz zadnje linije.
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Očito Istra nije pristala na otplatu na 864 rate + poljoprivredno zemljište na Braču uz čvrsto obećanje Ivana Bilića da će proći prenamjena u građevinsko…
  • FazeN
    6.7k
    Prvo, ono sto onaj debil na 24 sata pise je bolesno. Kakva 2m za Maresica, napisao sam već cijenu i plaću to je dogovoreno.
    i da Hajduk je kontaktirao Zrinjski za šesticu, provjereno.

Drugo,
    Čuo sam se s dedom, moguće da je istina što govori, ne vjerujem da bi napisao nešto takvo da nije, ali provjeravam i kroz max sat budem znao.
    Ali jutros informacije nisu glasile tako, Maresic je siguran bio za Tovare(iako što je s njima sigurno)

Sad mogu reći prošla je utakmica Istra Hajduk nisam htio govoriti ko zna ko čita. U kontaktu sam s nekim iz obitelji Marešić, igrač sam želi transfer u Hajduk te je i igrač sam navijač Hajduka kao i buraz i ekipa.
  • Ijayi Atiemwen
    6.1k
    Offtopic ali… @FazeN jesi znao za transfer Villara šta ranije od ostalih. Pošto ovdje nitko živ o transferu nije pisao prije nego li se objavilo u novinama
  • Sajla
    20.6k
    Zelenika produžio s Varaždinom do 2027. Mislim da im je to sjajan potez, boljeg golmana ne mogu dobiti.
  • FazeN
    6.7k
    Iskreno, nisam o Villaru znao ništa, ali apsolutno ništa.
    Znao sam da dolazi vezni igrač i to je to, ništa o njemu i najiskrenije iznenadio sam se kad sam vidio, nije mi na kraj pameti bio takav transfer haha
  • E46
    2.1k
    odlicno
  • E46
    2.1k
    i par usklicnika.
  • FazeN
    6.7k
    Nije im propao Marešić. Provjerio sam upravo.
    Hajduk je pristao na cijenu Istre i Istra želi sad još neke bonuse da uzmu malo više love jer Marešić želi samo u Hajduk.
    Također Istra zna da mora prodat igrača jer može im otići uskoro džabe, a provjereno vam tvrdim Marešić će rađe iduću sezonu otići u Hajduk nego potpisati novi ugovor.
    Stoga ovaj transfer će se nažalost(govorim jer je za mene odličan štoper) desiti.
    Ista stvar od Istre kao Valinčić/Lisica/Dinamo situacija. Znaju da odlazi samo hoće još malo kolača.
    Jedina razlika u ovoj priči je to što Dinamo ima love a Hajduk ne.
    Transfer bi se trebao ostvariti vrlo brzo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.