• Droljo
    20k

Kakav bend... :love:
  • Droljo
    20k

Pa nek neko kaže da nije u pravu kad homer simpson veli kako je bas više solo instrument :lol:
    Preporuka za pogledat tu epizodu Simpsonsa kad homer kupi bas i dere cijelo vrijeme. Totalni smijeh.
  • Sajla
    11.6k
    legenda kaže da je Les Claypool iz Primusa išao u školu s Kirkom Hammettom iz Metallice pa su ga zvali na audiciju kad su na početku karijere tražili basista. rekli su mu da je jednostavno predobar, a da oni sviraju malo drugačije pa da bi bilo najbolje da osnuje svoj bend. tako smo dobili Primus, na veliko oduševljenje ovdje prisutnog :grin:
  • dBK
    241

Napokon i ta subota došla više!
    Samo jako, natrag na tron!!!
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k
    Par dojmova s jučerašnje ludnice...

Direkt s Opusa vozil po oluji za Peštu da uhvatim noćni let i ujutro u 9,30h već ispred Wembleya da osiguran front standing mjesto na Oasisu

Nenadjebivo...nekome se naravno ne sviđa ta glazba, ali kao doživljaj ovo je top topova.

Kak da si u srcu navijačke tribine i tvoja ekipa zabije gol u velikoj utakmici...jedino kaj ovo kod Oasisa na Wembleyu tak izgleda praktično dva sata u komadu...naravno, govorim za ovaj front standing / fan pit u kojem sam bil.

Iako, tribine su stalno na nogama bile, na "zagrebačke mališane" (oni to zovu "Poznan") sve etaže su se njihale...dva sata čistog brit rocka, nema razgovora i priča, na momente "mišo kovač efekt" i publika sama pjeva, 23 stvari, sve sami hitovi i plus još Richard Ashcroft (The Verve) za zagrijavanje..vrh

Publika 90% muških i to 35+g.

Pričal s ljudima koji su ih odlazili gledati '90ih na Glastonbury, Maine Road i slično...i vele da ovo nije samo vraćanje da pokupe lovu na nostalgiji nego da djeluju i zvuče bolje nego ikada.

Zvuk na Wembleyu tolko moćan i pun, a čist bez iskrivljavanja...i uz takav zvuk, publika u nekim dijelovima nadglasa band kolko se grlato pjeva

Biblical !

Screenshot-20250804-100159-Gallery.jpg

A Noel cijeli koncert svira ispred Guardiola/City postera

Screenshot-20250804-095158-Gallery.jpg
  • puxigadjurdja
    2.4k

koliko si čekao na karte?
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k

Pokušaval još od rujna prošle godine...pa ćorak.

Krajem lipnja ove godine sam dobil mail da sam prepoznati kao fan koji nema kartu za niti jedan koncert i dal sam i dalje zainteresiran te za koje gradove, bil ostavljen rok od čini mi se 48h za novu prijavu.

I onda u srijedu 23.7., znači samo 10 dana prije koncerta, oko 15h sam dobil novi mail da sam odabran kao fan koji još nema kartu pa da mi šalju kôd za zadnju ograničenu tranšu ulaznica koju su pustili odmah isti dan u 18h....i uz kôd je trebalo nekoliko stotina refreashanja da mi uleti karta
  • miro
    7.1k
    Koliko si platio kartu, ako nije tajna?
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k
    Koliko si platio kartu, ako nije tajna?miro

Zakaj bi bila tajna?!?
    Redovna cijena jer se radi o official sale
    Screenshot-20250804-152021-Yahoo-Mail.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.