• Paggini
    60.5k
    Da da solo koncert, pokusavam godinama doći do nekog tko je tamo bio da mi prenese dojmove hahah, ali ekipa je remasterala live snimku, sto je nevjerojatno

Btw, napravio sam prije 15ak godina svoju fugazi majicu, mogu probat iskopat pripremu za print ako netko želi
  • Ritam Ulice
    1.1k
    hjebote tko je slusaoFugazi u Zg 1990e. Vjerojatno ona noise rock ekipa ili ostatak te ekipe koja se skupljala oko Sexe a da su ostali u Hrvatskoj…
  • Paggini
    60.5k
    hjebote tko je slusaoFugazi u Zg 1990e. Vjerojatno ona noise rock ekipa ili ostatak te ekipe koja se skupljala oko Sexe a da su ostali u Hrvatskoj…Ritam Ulice

Ma bilo je tad bizarnih kultnih koncerata, tipa Death in June u jabuci, tipa 1992 ili tak nesto. To je fkt jedan od najbizarnijih koncerata za koje sam cuo - DIJ, Jabuka, Ratna 1992.

Ili recimo antologijski The National tamo negdje 2007. U KSETu gdje se Škugor probio na scenu, a ovdje ih docekali kao bogove, tad sam i ja cuo za njih i pobozno ih poceo slusat
  • Ritam Ulice
    1.1k
    Neke su kontroverze bile oko tog giga u Jabuci ako se dobro sjećam, neke kao ultra desničarske fore... nez više al tako se nešto pričalo

A sad čitam vezano za Fugazi da su s njima tada nastupali Urge, za koje nikad nisam čuo. Cijelu Europsku turneju su tada odradili..
  • Ritam Ulice
    1.1k
    Šta nije da National još tada nisu bili tak veliko ime kad ih je Škugor doveo, tako neka priča je bila. Ludi Mate je radio odlične koncerte..
  • Sajla
    11.3k
    bio sam valjda na 90% koncerata koje je Mate organizirao u KSETu i SCu od druge polovice 90ih pa sljedećih desetak godina, ali sam propustio prvi nastup The National 2004. :cry:

kad su se pred dvije sezone morale mijenjati godišnje zbog čipa za cashless naletim na njega u onom kontejneru gdje se to radilo. totalno mi je bilo neobično vidjeti ga u tom kontekstu :D znam da obožava košarku, ne znam kakav je s nogometom ali pošto je iz Šibenika...

bili su praktički anonimni, na koncertu je bilo 30ak ljudi. i onda im je krenulo...
  • javolimtebejako
    2.7k
    kako ti je ispala ta majica? napravio bi sebi neke ali ne zelim da mi bude onako komad plastike na majici taj print
  • Paggini
    60.5k

Doslovno nitko tada nije jebao National, to su i oni pricali u intervjuima, da su bili šokirani kad su došli u Zagreb i jedino su tu (osim NY) znali sve pjesme, pa su zato i dolazili svaki put kad ih je škugor zvao.

Sjebao sam godinu, 2004. je bila, pardon.
  • Paggini
    60.5k
    Neke su kontroverze bile oko tog giga u Jabuci ako se dobro sjećam, neke kao ultra desničarske fore... nez više al tako se nešto pričaloRitam Ulice

Hahaha a jbg, da, cijela ta neofolk scena je dosta vezana uz desničarenje, tako i ovaj hahah
  • Paggini
    60.5k

Majicu nemam vise haha, ali print je bio top, iskopam pa ti posaljem
  • Droljo
    19.1k
    S/E shema fugazia je skroz dijametralno suprotna od moje filozofije...
  • jedan u nizu
    14.2k
    S/E shema fugazia je skroz dijametralno suprotna od moje filozofije...Droljo

Nekako ne vjerujem bas da nisu pili niti alkohol, duhan ili bilo kakve droge.
    Za veganstvo i to vjerujem, ali da punkeri furaju totali SE mi je nekako za ne vjerovati :sweat:
  • Paggini
    60.5k
    Mislim, Mackaye je to brijao u Minor Threatu i dalje, fkt sumnjam da su ostala dvojica brijala na to.

Kad smo kod Picciotta i album koji me prebacio na """"emo""""

• NB86
    16.9k
    Kad smo kod s/e, nisam nikad mislio da cu slusat vegetarijanski bend al earth crisis me ko klinca odusevio

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.