• Paggini
    62.3k
    tvojoj slici je točno na crtiNiko1986

Start je na petu, koja je van
  • SanctaSanctorum
    45
    Loša Istra, loš hajdug i klasični penal u nadoknadi prvog poluvremena za klub koji je u vrhu svijeta jedino u kategoriji broja dosuđenih penala. Hnl se vratio dragi prijatelji.
  • rioda
    9.5k
    Nije čak toliko bitno ni je li vani ili unutra, intenzitet za penal je smiješan
  • Noel
    14.4k
    Samo bi volio da sad Dinamo javno odma reagira nakon utakmice na ovaj slučaj i da postavi pitanje kakav je to Hajduk borac protiv lošeg suđenja sudačke organizacije i mafije u HNSu kad im na ovakav način u prvoj utakmici sezone daju poguranac. Komentator jučerašnje utakmice uvjerava sve koji gledaju da od ove sezone nema više lakih penala. Naravno to govori na očiglednu ruku igrača Osijeka. I onda danas imamo ovo. Nadam se javnom očitovanju kluba.
  • NORTE
    18k
    Najlakše je reći da je prekršaj bio na crti i glumit pametnjakovića, ali prekršaj nije bio u 16 metara i nije bio na crti!

To nije penal i ovo je skandal i sramota kako ih se gura opet.
  • dzis
    1.1k
    Nastavljamo gdje smo stali. Rijeka se u nadoknadama i tovari penali.Novost je dobar dinamo i zato nema straha
  • Georginho
    294
    Start je na petu, koja je vanPaggini

Meni se čini da mu je gazio stopalo, što bi bilo da je na crti.
    Ali đaba sada analizirati, dobili su penal, dali su gol.
  • Bosskovitz
    18.3k
    Zbog ovakvih stvari konstantno i vrše pritisak na suce, zato sva ona govorancija oko “suci moraju poštovati 25.000 navijača na Poljudu”, zato Crne kese, zato Hajduk TV i njihov komentator kako bi hajka krenula iste sekunde.

Gotovo svaka dvojbena situacija nesvjesno će naginjati ka tome da ide u njihovu korist iz čiste psihologije jer su suci samo ljudi i naprosto je lakše nositi se s jednom nezadovoljnom izjavom trenera Istre nego s priopćenjem Hajduka, prozivanjem po medijima, masovnim vrijeđanjem sljedecih 5-6 dana, prijetnjama u inbox i neugodnostima kad dođeš s obitelji na ljetovanje na more. Što se dulje takve stvari toleriraju klubovima, to će samo biti sve izraženije.
  • Mlađi referent
    13.7k
    Kao netko tko simpatizira Tomića, šokiran sam kako mu Istra izgleda

Druga stvar, stvarno ne mogu razumit sebe zašto toliko volim HNL. Horor od tekme.
  • Blueshadow86
    3.9k
    Rijeka da gol u 90+3, a tovari u 45+4 minuti. Jel nas netko zajebava...
  • rioda
    9.5k
    Što je taj Tomić u karijeri uopće ostvario? Stalno se provlači kao neki dobar trener, a ja ne pamtim ni jedan njegov ozbiljan rezultat. Nije ni da ga nešto posebno pratim, ali...
  • rokikaciga
    3.8k
    Imao je srece sa zlatnom generacijom Lokse ako me sjecanje dobro sluzi
  • Bosskovitz
    18.3k
    Samo bi volio da sad Dinamo javno odma reagira nakon utakmice na ovaj slučajNoel

Nadam se da Dinamo nikada neće biti klub u kojem bi ikome i palo na pamet da to napravi.
  • hardek
    5.5k
    Mislim da je ovaj gol tovara najbolja stvar za Istru koja im se mogla desit. Da je ostalo 0 0 do 80 ovi bi na kraju uguzili nešto. Očekujem puno bolju Istru u drugih 45
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.