• Benito
    1.3k
    da, zabrijao sam nešto skroz i odlutao haha
  • NORTE
    18k
    Prekršaj je očigledno bio van crte!

Lopovi!
  • ElDorado
    5.2k
    Neshvatljivo je da Istra ne može spojiti tri točna dodavanja
  • Omake
    10.8k
    Tragična Istra, sami su krivi. Tomić kao i uvijek protiv Hajduka loše. Najmanje bodova u karijeri protiv njih i večeras se vidi zašto. Uvijek djeluju potpuno nepripremljeni. Duge lopte na Lawala pored Karacica, da barem igra Rozic pa ajde.
  • don
    15k
    nema ovo veze sa penalom.
  • Paggini
    62.3k
    Još ja gledam gdje je komentar nakon gola "hajduk igra opasno i svaka im čast na igri, mislim da su najbolji konkurenti za naslov, mi nismo dobro rok odradili i to ce nas kostati, nadam se da sam u krivu" i skužim da je Olmić na hlađenju
  • Hebimir Strašni
    142
    Istra izgleda od početka kao da hoće spušit. Rozić im je na klupi a najbolji igrač daleko. Mora da će dobit za Marešića koji euro više ako puste tekmu. :vomit:
  • miro
    7.1k
    Nego, jedno pitanje za naše iz kluba - kako to da Poljudski travnjak, koji prije nikad nije mogao stat u istu rečenicu s Maksimirom, sad, nakon sat vremena jebačke kiše i oluje izgleda bolje nego naš teren po savršenom vremenu?

Ovo je TREĆA sezona da lajemo na mjesec...nikome ništa
  • bbb medimurje
    4.2k
    Lawal van rozic unutra
    I neznam ak istra ima bolje bekove ali heister i mauric su bas losi
  • Dani Olmić
    1.9k
    gleda se jel unutra.reziser

Veliko pitanje je KAKO sad od jednom radi VAR tehnologija kad treba provjeravat dal je bilo izvan 16m ili unutar

To mi je najveci misterij - penal po meni je, jer je na crti nagazen, nema dileme ali to oko te VAR price je stvarno cudo tesko - ovo se samo u HNL-u i na tekmi Hajduka moze desit
  • dzg717
    1.2k
    Nema lakih penala
  • Paggini
    62.3k
    z8wSqP5.jpeg

Start je ocigledno van crte, ali noga tovara je zakačila crtu. Koja su tu pravila?
  • Jay
    2.4k
    Nema livaje i mora najpouzdaniji igrač Kolarić uskočiti, ne smije se euforija sad ugasit jebemu. Kao da nismo to znali kad je objavljeno tko sudi, meni je samo čudno što ga nije ranije poklonio
  • Niko1986
    2.5k
    Start je ocigledno van crtePaggini

Ne bih bio taj lik, ali po tvojoj slici je točno na crti ahahahahah.
  • don
    15k
    Još ja gledam gdje je komentar nakon gola "hajduk igra opasno i svaka im čast na igri, mislim da su najbolji konkurenti za naslov, mi nismo dobro rok odradili i to ce nas kostati, nadam se da sam u krivu" i skužim da je Olmić na hlađenjuPaggini

HajdukaDani Olmić

:cheer:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.