Aj u Bijeljini i Derventi nisam bio, tj. u Derventi jesam, ali vise u prolazu. — Infinity
U Jablanici ima više mjesta gdje se jede janjetina. Hvala ti na preporuci i naj se srdit, ali gotovo sam 100% siguran da BiH poznajem (pa i kad je u pitanju janjetina :lol: ) bolje nego velika većina njezinih građana, tebe uključujući. ;) — Neki tip sa Zapada
Majki je vrhunski trol. Nema jebene sanse da netko moze toliko iskakat iz nekih normi ponasanja i to sto se tice bilo koje teme. — Papastrumf
U tvom mjestu ne nose majice Dinama, Hrvatske i slicno? Ako se netko obukao tako da istice pripadnost jednoj grupi to ne znaci da bi se potukao s pripadnikom druge grupe. — Infinity
Janjetina do prije godinu dvije iskljucivo kod udovica, a onda se pokvarise, ne znam zasto. — Papastrumf
Kako je to lijep kraj.. malo prije Foče iz smjera Gacka (ne "Gackog" kak mnogi vele) u nekom restaču s desne strane ceste, jeo sam neočekivano lošu janjetinu, pio izvrsnu rakiju i malo prije toga "kupao" se na valjda manje od minute (koliko izdržah) u ledenoj Drini. Bio je početak svibnja i zajebancija je bila da se moramo bućnut na "istočnoj granici Hrvatske". :lol: — Neki tip sa Zapada
U svakom slucaju ti zelim reci da te nitko nece dirati ako ne provociras. I isto tako ne mogu znati tko si samo na osnovu govora. Mogu znati odakle si otprilike, al tesko da ces naci neku vecu opcinu u BiH u kojoj nema bas nikog od jednog naroda. — Infinity
neko zajednicko ime poput Marko — Infinity
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.