• zmujcinslbrod
    58
    nakon (ugodnog) prijelaznog roka, svima Vam želim što ugodnije prvo kolo pa svako sljedeće i da onda na zimu samo dotjeramo šta treba...
  • rioda
    12.3k
    Otišao je u Tursku najviše zbog love, jer si je time htio osigurati egzistencijuHaza

Mislio sam da je siguran po tom pitanju, ipak mu je otac prvi suradnik Kalmete :sweat:
  • rokikaciga
    8.3k
    Samo je potvrdio moje misljenje. Hvala lp
  • Dadox
    1.2k
    haha pročitaj još jednom što misli o vašim lažima,nagađanjima itd
  • rokikaciga
    8.3k
    Nisu lazi i nagadanja. Ja sam rekao sa odvajam njega kao naseg najboljeg izbornika i njega kao osobu koja je cista nula. Ono sto sam JA rekao stoji 100% provjerena informacija. Ne ulazim u drugo.
  • Heisenberg1986
    429
    A vjerojatno kao dobri duh svlacionice i igrac koji moze pokrit 3 pozicije na "ajde moze proc" nivou. I vjerojatno jer nismo dobili nikakvu normalnu ponudu za njega (to ti mozda bolje znas..a mozda ni Spikadona ne zeli ici) a ne isplati se raskidat ugovorrokikaciga

Dobili smo ponude za njega. Doduše jadne, al dovoljno da ga se dinamo riješi. Lik ne želi ici
  • Fatos Beqiraj
    614
    Jel se zna na kraju , da li imamo ikakvu klauzulu u slucaju Vrbancica? Danas je izgledao bas dobro. Nadam se da cemo ga na ljeto moc vratit
  • Kumerle
    2.1k

Hahahaha

Nakon ovakve tekme ti zazivaš Vrbu nazad koji je po meni bio tak-tak

Ima još tekmi, puno žganaca mora pojesti.
  • mrgud
    656
    Sada je trenutak da se Kule proda.Sada možemo za njega dobiti najviše love.
  • Jos-Optimus
    8.3k
    dobro je tukao i trcao, nije odigrao nista specijalno da bismo plakali
  • Zagi
    13.7k
    I izgubiti igrača koji ti je upravo donio pobjedu.
    Stvarno ne razumijem takav način razmišljanja.

Ajd da je netko detaljno upoznat sa financijskom situacijom pa eto , treba nam 5m za pokriti sezonu. Ok, nek ide Kule. To bi razumio ali bez te informacije, zašto bi navijač zagovarao slabljenje momčadi?

Isto tak, jučer netko ide hvaliti Valinčića i napiše "idući transfer or 10-12m + !" .
    Navijamo za kaj , NK Izlazni Transferi ?
  • crophantom
    2.6k
    Prodati cemo Kuleta za 4 milje i kaj onda? Koga dovodimo? Ili palimo svijeće na kamenitim da se Beljo ne potrga slučajno?
    Mislim da ovakvih egzibicija neće biti i da ce se ovo vrijeme iskoristiti za uigravanje u Europu.
    A ako Kule zabija s klupe, vrijediti ce on približno isto i na zimu i iduće ljeto.

Ovo za Valincica se slažem, ne želim vidjeti nikakve milijune i licitacije, vec Valincica na terenu, u EL, a dogodine i u LP.
  • Beowulf112
    422
    Miereza.Jos se uvijek nadam da ima sansa da ga dovedemo.Beljo,Mierez i Bakrar zvuci odlicno za napadacke opcije
  • mrgud
    656
    Kule nek promaši 2 zicera opet će biti Kule panj ovdje.Ja i dalje sam uvjeren da bi se moglo Miereza dovesti ako bi se kule prodao
  • vjeko1701
    21.5k
    Generalno se debelo pretjeralo s temom Kuleta. Bilo bi bolje da se medu svima napravi neki reset. Nove sezona, sve ispocetka. Ajmo suditi i novopridoslicama i starosjediocima na isti nacin i na temelju doprinosa u ovoj sezoni. Kaj je bilo, bilo je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.