• FazeN
    458
    Sad još više ne razumijem ostanak Špikića evo iskreno. Ako netko zna molim da podijeli sa mnom jer nema mi logike apsolutno ali apsolutno.
  • Pacho
    3.1k
    I sta je na kraju s Cordobom? Vidim da normalno trenira.
  • Eduardo
    25.2k
    Ljudi, cijenim angažman, ali trenutni smjer kojim ste krenuli izlazi van okvira teme o transferima... molim vas da se rasprava vrati na pravi kolosijek prije nego padnu teške riječi. :victory:
  • rokikaciga
    3.6k
    A vjerojatno kao dobri duh svlacionice i igrac koji moze pokrit 3 pozicije na "ajde moze proc" nivou. I vjerojatno jer nismo dobili nikakvu normalnu ponudu za njega (to ti mozda bolje znas..a mozda ni Spikadona ne zeli ici) a ne isplati se raskidat ugovor
  • Kujtim Shalla
    5.7k
    Špikic je Novi Šitum :monkey: ,univerzalac ,i fin djecko, diše Dinamo
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k

Špika ostaje, uprave prolaze. Zajebancija na stranu, nema to stvarno smisla...a ako je njemu okej bit treća opcija onda isto govori nešto, jer ponuda je imao barem kolko se pisalo
  • hardek
    5.4k
    A šta napraviti s igračem koji odbija ponude. Nema smisla ga raskinut na našu štetu kad postoji interes za njega
  • mensi
    3

Špikiću se nije išlo u Poljsku. Poljaci su zagrizli i željeli su ga, a on im je postavio ogromne uvjete baš zato da ga ne bi uzeli, a nama je očito bolje imat ga u rotaciji nego isplaćivat nekoliko plaća da postane slobodan igrač
  • FazeN
    458
    Znam ja sve to, znam da je Poljake tražio nenormalne cifre koje u Dinamu imaju recimo 2,3 igrača a još ne da mu Poljaci to daju.. i znam provjereno da je htio ostati u Arisu, to je iz prve ruke mi rečeno, ali ne vidim ga ovu sezonu uopće al uopće da može išta napravit za Dinamo osim lovu uzimati. Moje mišljenje samo.
  • rokikaciga
    3.6k
    Skupit ce na kapaljku 15ak nastupa kroz nekakve ozljede, zute kartone i suspenzije.

Spikic postaje nas victory cigar.
  • mensi
    3

Bit će još ponuda, nadam se.
  • Common Sense
    1.2k
    i znam provjereno da je htio ostati u Arisu, to je iz prve ruke mi rečeno, ali ne vidim ga ovu sezonu uopće al uopće da može išta napravit za Dinamo osim lovu uzimati.
    Istina, nadao se da će ga Aris otkupiti. I Aris je kad su ugovarali posudbu zaista imao namjeru otkupiti njegov ugovor ako se dokaže. No eto, u 6 mjeseci što je bio tamo je ostavio takav dojam da ne da nisu htjeli platiti otkupninu (500k), nego nisu ga htjeli ni za džabe.
  • ElDorado
    5.2k
    Mislim da su one Olivarove spike bajke. Ak danas ne bu u kadru sve bu jasno.
  • Filip85
    409
    Rezultatski da, ali to nije niti tema. Tema je bila njegova naklonjenost Hajduku do te mjere da se maltene počeo petljati u Dinamovu transfer politiku, ali zaobilaznim putem, govoreći našim igračima da "trebaju nove izazove"....
  • ElDorado
    5.2k
    da ne pričamo kak je ignorirao naše uspjehe u Europi i srao po hnlu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.