• ToTo96
    76
    Svaka cast , samo tako dalje
  • penetrisac
    268
    Sjajan danas, lukav, brz ko šilo. Pravo desno krilo. Bravo Lija!!
  • Kujtim Shalla
    5.8k
    Odlican nastup, šteta što nije zabio. Ne brojim se za poziciju desnog krila. Decko zna , jak je i djeluje mi neumorno
  • crophantom
    1.3k
    Bravo. Mislim da je puno skepticnih danas bar malo preobratio (mene prvog)
  • CastAway1986
    3.7k
    Imat ce boljih i lošijih utakmica sto je razumljivo jer mu je ovo trenutno kruna karijere ali isto tako nije zaslužio onoliku pljuvacinu nakon priprema ..
    Bit ce on jako dobar samo mu treba dati šansu..
  • Keyser Soze
    15.2k
    Osovina Valinčić - Lisica danas dobila utakmicu.
  • Hebimir Strašni
    138
    Kao što sam rekao mi smo zaboravili kao igra pravo krilo dečko nas danas podsjetio zainat pljuvačima.
  • NVKOD
    6.3k
    Osim onog velikog promašaja, radio velik nered u obrani Osijeka ulascima u sredinu. Fina asistencija za Kulenovića te odlično odvukao igrača sa svoje pozicije, što Dominguez koristi i daje loptu za Valinčića koji onda ima puno prostora.

Lisica i Valinčić tandem definitivno daje plodove.
  • San Lorenzo
    20.6k
    Lisac izdominirao, cijelu utakmicu je Osijekovu lijevu stranu držao na iglama...drago mi je zbog njega, nije to igrač koji će izvodit bicikle, elastice i rabone, ali ima tu probojnost, igru u oba smjera, a s vremenom bi i mirnoća u završnici trebala doći.
  • prefontaine
    3.1k
    Mi dugo vremena nismo imali pravo krilo, pa smo i zaboravili kako igrač na toj poziciji treba igrati i kako se kretati.

Sad ga napokon imamo.
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.