• Anderson Costa
    146
    Ispravio bi jazavca Veica, mislim da ce dinamo dati novog reprezentativnog beka
  • Mali Zeus
    18.9k
    Lisica dobar, Domingues maestralan, on i mckenna bi mogli biti dobar par, perez vinlof ima opak pas, beljo moze zabiti iz ničega, Valinčić igrač utakmice.

Grizu, trude se, nema panike u pasevima i predaji lopte. Posebno mi je drago za Stojkovića koji je promijenio utakmicu.

I još vrhunac cijela sjeverna tribina naša.

Jedva čekam prvu domaću!
  • din
    912
    Vidimo se u petak, tko izda pizda
  • San Lorenzo
    20.6k
    Utakmica dobivena na karakter, isti onaj kojeg prošle sezone nije bilo.
    Mišić obavljao posao šestice, Dominguez i Kenny beton.

Lijepa, lijepa večer za svakoga tko diše Dinamo!
  • Neznam
    32
    Prvo poluvrijeme nervozno, ništa van očekivanja, a drugo odlično.
    Bit će sve to još puno bolje za mjesec 2, kad se dečki kompletno uigraju.
    Svaka čast svima, ali pogotovo Valinčiću i Dominguezu pokazali su kakva će pojačanja biti.
  • Omake
    10.8k
    Zadnjih pola sata smo ih baš pomeli. Širina će bit game changer ove sezone. Sergi i Valincic oduševili. Lisica Kadzior 2.0.
  • vlatkomarkovic
    1.8k
    Ugodno sam iznenađen Istrijanima, MPVom
    Neugodno: Ljubičić i Vidović, ali dajmo im vremena
    Ostali prema očekivanjima…
  • ŽacZgb
    305
    Bravo dečki,svaka čast za igru i zalaganje danas.
  • Nolifer
    12.1k
    Imamo bekove, imamo halfove, imamo forove što daju golove, hoćemo golove, hoćemo pobjede, hoćemo titulu još ove godine... :heart: :victory:
  • marcio amoroso
    44.1k
    Moris i Lisica pojeli. Energija na nivou, borba na nivou, presretan sam. Idemo dalje jako.
  • Common Sense
    1.2k
    Pobijedili smo ih tempom koji oni u jednom trenutku više nisu mogli pratit. Zvone, kakvu si momčad složio, svaka ti čast! Koliko trke, koji tempo...
  • NB86
    17k
    Perez vinlof isto ofanzivno i defanzivo danas pokazao da je za dinamo, ne namjesta se na ubacaj pet dana nego samo roka i uvijek korisno
  • rokikaciga
    3.8k
    Meni je Ljubo dobro odigrao. Puno prljavog posla je tu bilo, covjek je valjda 13km pretrcao. Jedva cekam informaciju za kilometre
  • ToTo96
    77
    gladni za vise, ajmooo rasturit tu jebenu europsku ligu
  • GOAT
    3.8k
    Konačno jedna dobra utakmica u Osijeku, nije bilo realno očekivati da ce nas onako pritiskati 90 minuta i čim su energetski pali a nisu imali kvalitetu s klupe tu je nasa širina i kvaliteta dosla do izražaja. Bravo za trenera i zamjene, oba stopera i Valincica koji su brutalno odigrali.

3 boda i ono pražnjenje tribina u 70. minuti nakon onoliko mržnje u njihovom navijanju je raj za oči
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.