• Mr Anderson
    13.2k
    Mi smo krenuli prvo za Vukovar, pa poslije na tekmu. Dva puta nas već zaustavili i pretresli od kad smo sišli s autoputa. Mislim da sve sa ZG tablicama zaustavljaju.
  • ShanKu
    1.7k
    Neki novi igrači Dinama budu večeras doživjeli najbolje navijanje i najbolju podršku do sada u životu (bez pretjerivanja). :cheer: :fire:
  • R13S61
    345

Bravo. O ovome i ja razmišljam. Sjedim iza u autu za Osijek i dok ostatak auta cuga i priča već 100 puta ispričane anegdote s tekmi (naravno, svaki put se doda neki novi dio "istine" u priču :D), pitam se zašto sam tako uzbuđen i nervozan...

U klubu imamo dvije istinske legende Dinama... Zeko i Boban koji to sve vodi, u cijelom nogometnom svijetu priznat i poštovan, s karijerom (nakon igračke faze) kakvu doslovno niti jedna osoba u Hrvatskoj nema u svijetu nogometa. Koji ima muda i koji je povukao poteze svjestan svoih rizika koje nose...
    Klub skoro u potpunosti očišćen od mamićevih plaćenika.
    Na terenu nova ekipa, s dosta mladih igrača, od koje doslovno možeš sve očekivati. Od toga da pregaze ligu i ostvare neki rekord do doga da završe peti...
    Na klupi dobri duh cijelog HNL-a. Dobričina i poštenjačina. Čovjek o kojem nitko u hrvatskom nogometu nema ništa loše reći. Čovjek koji je već ostvario najveću pobjedu, onu životnu, koja je važnija od bilo koje nogometne utakmica. I čovjek koji će, ne sumnjam, pokazati da je pravi trener za Dinamo...
    I ono ne manje važno, svi mi okolo. Dok su svi na putu za more, nema odmarališta i benzinske prema Slavoniji, da ne vidiš naše ljude, čuješ našu pjesmu i vidiš Dinamovštinu. Samo ponos...

Pa kako onda netko može ne voljeti ovaj Dinamo??? Stari moj, da sam tovar, ove sezone bi navijao za Dinamo!!
  • Mali Zeus
    18.9k
    Shitting bricks.
  • rokikaciga
    3.7k
    Tek sam sad uspio uhvatit press konferenciju.

Kova se poceo znojiti nakon pola minute, dajte klimu u sobu :lol:

Ali jako je lijepo vidjet njega i Bosnira u odijelu, Dinamo bedz. Puno ozbiljnije to izgleda.
  • Dinamo Sector
    19
    Trebat ce vremena da se opusti Kova.,velika je to razlika u odnosu na presice i javne nastupe sto ih je prije obavljao. Svakako galantan u odijelu kako i prilici treneru dinama a ne kad mi u pidjamama dolaze i bacaju izjave :grin:
  • Heisenberg1986
    364
    U splitu sam jebenom danas, jel zna netko di se moze pogledat utakmica, ili bolje da gledam na brodu u miru stream?
  • ElDorado
    5.2k
    Može se pogledat al se ne smije skakat
  • Pavinho
    336
    Sanjam petardu na opusu, da im se oduzimo za proslu sezonu
  • San Lorenzo
    20.5k
    Nadam se da će nam se nešto vratiti i za prošlu sezonu gdje smo trebali imati glatkih 4/4 protiv Osijeka, a na kraju smo čak uspjeli i izgubiti dvije utakmice.
  • Jay
    2.3k
    Danas imam bipolarni poremećaj. U jednom trenutku mogu zamisliti kako ih gazimo, u drugom razmišljam što ako dobijemo gol iz prvog udarca u okvir i ne snađemo se.
  • FrodoJePurger
    427
    Do kada se na naplatnima mora biti zna tko?
  • hardek
    5.4k
    Možemo li jednom prvi zabiti gol na Opusu? Imam filing da nam Osijek uvijek zabije gol u prvih 15 min kad igraju doma
  • Guinness
    2.9k
    a na kraju smo čak uspjeli i izgubiti dvije utakmice.San Lorenzo

Tri od pet sve skupa, ako pribrojimo i kup.
  • CastAway1986
    3.6k
    Danas slavim 35.rođendan i shodno tome očekujem da me počaste sa 3 ili 5 golova u mreži Malenice..Ajmo Dinamo !!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.