• deda
    39.3k
    Lukavo smo ušli u Baranju i sad pripremamo desant na Osijek :heart:
  • Kruno
    992
    Ajmo konacno poniziti Osijek.
  • Raul
    194
    bio bi sretan i da ih razbijemo ili da im opet u 95-oj zabijemo
  • shameless86
    491
    ma nikakve 95 min..ocu od prve min jako,mocno..kako dinamo treba i moze..da napokon bez stresa tekmu pogledam
  • Mladi Starac
    359
    ocu payback za prošlu sezonu, ocu dva gola u prvom poluvremenu!

samo moćno!!
    ajmo!!!
  • vjeko1701
    17k
    Bilo bi lijepo da se konacno dogodi jedna utakmica u kojoj nam uđe za sve promasaje tamo od otvorenja.
  • rokikaciga
    3.7k
    Jel i ove godine brojimo stative?
  • Marc
    498
    Treba Osjeku uvalit par komada, nije da nisu zaslužili… ajmooo vec cijeli tjedan sam nestrpljiv.. kad ce ta tekma vec :grin:
  • Droljo
    20k
    Samo želim da ih pregazimo fizički, trkački i sa željom. Ak to bude golovi, odnosno rezultat će doći.
  • Crni86
    13.5k
    Tesko za ocekivat sad u startu neku mirnu tekmu koja ide u jednosmjernu ulicu, ekipi za to treba jos vremena i uigravanja. Ali ja se svejedno nadam potpunoj nasoj kontroli gdje cu drugo poluvrijeme gledat s uzitkom, a ne s nervovom i strahom.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Ja želim samo 3 boda, to je iznimno važno na otvaranju. Može i guzicom, na silu na silu. Od sljedećeg tjedna gledam igru i dojam
  • Logistika
    1.5k
    Sretan put i dobro gostovanje svim dečkima koji su otišli ! DINAMO DINAMO DINAMO DINAMO !
  • ElDorado
    5.2k
    Jel se zna tko su sukomentatori na MaxSportu ove godine?

Nadam se da nam se neće ukazati jebeni Vejić i Jeličić
  • Jay
    2.3k
    Hoćemo pobjedu, ali prije toga hoćemo sastave :cry:
  • Nogo
    8.7k
    Nevistić – Valinčić, Dominguez, McKenna, Perez-Vinlöf – Ljubičić, Mišić, Villar – Lisica, Beljo, Vidović

Očekujem ovo ali pričekajmo još malo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.