• Lynx17
    4.3k
    kotarski je druga prica ,brabio je i on u grckoj ligi,pritisak i sve. Ali je usao u legendu. Onakve komentare navijaca dugo nisam procitao. Ono sto vec sad radi ovdje u danskoj je jebeno . Pohvale koje prima i nacin na koji brani ,svaka mu cast. Kompletna golman i po meni bolji od LivijaKujtim Shalla

Kotarski ce iz Danske u PL (Engleski, naravno).
  • Dudu 9
    838

A prodaje u javnosti priču kako je skroman, ponizan, itd.
  • miro
    7.1k
    Ova priča s Livijem i njegovom glavom...

Ne zagovaram tu opciju, ali kladim se da dođe natrag i doživi punu podršku u klubu i na tribinama, kako bi postao opet jedan od najboljih golmana na svijetu
  • FazeN
    457
    Ne, nagovori idu prema Hajduku a u isto vrijeme van Dinama. Tako barem kruže neke priče.vjeko1701

To nisu samo neke priče, al ne bi ja o Daliću danas kad je Dinamo pun fokus na Osijek. Dovoljno je samo otići u Duilovu u Split gdje gospodin ima stanove i zgrade i upitati par ljudi jel im kad pričao koliko voli Hajduk i koliko je bio sretan kad je opet Hajduk došao u Varteks po njega.
  • rokikaciga
    3.6k
    Meni je oduvijek bilo dovoljno da mu je nadimak (bio) Mr.10 percent jer je uzimao igracima proviziju od place da igraju za Varteks i druge klubove. Ljiga od covjeka.
  • Dudu 9
    838

Naravno da bi, nije on ni u Feneru propao, to smo mogli vidjeti kad je branio za reprezentaciju protiv Francuske.
    Ishlapljeli Mourinho ima neku svoju fiks ideju sa onim Turčinom koji ni po čemu nije bolji golman od Livakovića, + su se Turci iracionali kakvi jesu uhvatili njega kao glavnog pedra jer klub ne može ništa osvojiti pokraj Galate, i naši mediji kod kojih Livi nikada nije uživao velike simpatije, dapače, stvore narativ da je ovaj propao ko kauč.
  • Dadox
    593
    Nemrem vjerovat čime se vi zamarate ne samo na ovoj temi nego općenito.Dalić je najbolji izbornik Hr svih vremena i nikad ga nitko neće prestići.To su činjenice.Umjesto poštovanja ovdje sipate nekakav gnjev i crnilo sa rekla kazala pričama.Uz sve te pričice ja ću vam reći jednu iz prve ruke.Mnogom našim trenerima je preporukama otvorio put u arapske zemlje.Koristi ugled koji ima u tom svijetu da pomogne našima.Kada god čitam ovakve stvari kažem da bi danas i s Draženom Petrovićem brisali pod da je živ.Jebeni mentalitet…
  • rokikaciga
    3.6k
    Moze bit i najbolji trener reprezentacije i supak od covjeka....zar ne? Zar nije Karl Malone pedofil? Zar nije i Kobe seksualni napasnik? Zar nije Luka Modric isto los covjek? Malo sam otisao u ekstrem da dokazem poantu... Ovdje nitko ne prica o njemu kao o treneru i za to mu svaka cast. Ali isto tako ovo moje nije rekla kazala. Nas nogomet je pun ljudi koji su primali rikverc od igraca i/ili menadera. Znam da su dva moja bivsa trenera uzimali lovu da klinci igraju a relativno su uspjesni treneri i zive od treniranja danas.

Edit...nemogu jebeno vjerovat da si izjednacio Drazena i Dalica.
  • Zagi
    11k
    Ti ga slobodno slavi i zatvaraj oči. Nitko ti ne brani.
  • Dadox
    593
    Znate sve tračeve i tajne,ali klečite tu da dobijete neku insajdesku 4 min prije nego izađe na nekom portalu.
  • rokikaciga
    3.6k
    Ovo nije tajna kaj sam napisao.

Uostalom JA ne klecim da dobijem neku insajdersku jer neke stvari znam koje se cak ovdje niti ne napisu. To kaj Faze, Miro ili Haza odluce nas blagoslovit sa informacijama koje nisu bas javne je pozitivno. Nisam bas vidio da se netko nudi njima trojici da im popuse za neku insajdersku.

Znas da mozes odvojiti Dalica kao izbornika i njega kao osobu? Ne moras mu oprastati i spasavati na internetu samo zato kaj je nabasao na zlatnu generaciju predvodeju najboljim veznim igracem ikad..kaj bu se jako tesko ponovilo vise ikad.
  • mokoxax468
    1.3k
    :vomit: :vomit: :vomit:

Ovo je poput priče: "Mamić je krao, ali...". I jedan i drugi su govno od osobe koji su iskoristili reprezentaciju/Dinamo za vlastito bogaćenje.

Ovakve pamflete možeš lijepiti po klubu štovatelja obitelji
  • FazeN
    457
    Gabriel opcija +1 godina ugovor, ostaje i plan je zaradit na njemu nešto iduće ljeto

Eto jedna vijest da se prestanete klat oko Dalića, DANAS IGRA DINAMO!
  • Dadox
    593
    Haha dijete drago…
  • Pacho
    3.1k

Odlicna vijest.

Jel to znaci da je nas do 2027?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.