• ElDorado
    5.2k
    kumovao je tu i Modrić realno
  • FazeN
    459
    Zakaj je tak propao u Feneru a naši portali su pisali da odlično brani.ElDorado

Zato jer je Livaković mentalno na nivou Marina Čilića. U početku je bilo dobro dok je podrška bila, a zadnjih nekoliko mjeseci on je pod velikim pritiskom, navijači ga pljuju, vrijeđaju, prijete. Sam znaš kakav je Livi šta ću ti pričat, njegova glava je slaba da to izdrži, zato je i pao psihički pa sve ostalo.
  • Facke
    6.4k

Odma se znale da Fenerbahce nije klub za njega. Em je tam uzasni pritisak, em te za svaku glupost plujej, em ti se odma preti. Turska/Grcka liga, nemas gorseg za nogometasa. Bar po mene. Nebi tam igral nema sanse. El te tam je saku granicu presle. Napravis jednu greskicu i odma si otpisan s strane medija , javnosti itd. Zate i Fenerbahce vise nemre ni nist osovoniti el ih taj pritisak pojede.
  • Pacho
    3.2k
    Masnokosi izbornik nagovara igrace da odlaze iz perjanice hrvatskog klupskog nogometa u kojem svake godine igraju LP/EL. Tragikomicno. Vjerojatno ljecenje kompleksa, jer je i sam u tom HNL-u kao igrac i trener bio prolaznik.
  • Common Sense
    1.2k
    Em je tam uzasni pritisak, em te za svaku glupost plujej, em ti se odma preti.

Em narod na vse zabi gda pečenka zadiši.
  • FazeN
    459
    Masnokosi izbornik nagovara igrace da odlaze iz perjanice hrvatskog klupskog nogometa u kojem svake godine igraju LP/EL.Pacho

Ne vjerujem da bi ga nagovarao da napusti Hajduka da je tamo branio :)
  • vjeko1701
    17k
    Ne, nagovori idu prema Hajduku a u isto vrijeme van Dinama. Tako barem kruže neke priče.
  • Nogo
    8.7k

Neće ni masnokosi još dugo na klupi. Iskreno, jedva čekam da ode.
  • Pacho
    3.2k

Ako je tako, nadam se da ce Zvone i u vezi toga krenuti u samaranje.
  • Dudu 9
    838

Odvratan lik, jedva čekam da odjebe iz reprezentacije.
  • Pacho
    3.2k

Tesko mi je uopce naci rijeci za opisati koliko mi se gadi to govno. Iskompleksiran, a narcisoidan.
  • CastAway1986
    3.6k
    Livi je sam kriv sto je odabrao te divljake..Gledam jučer Kotarskog koliko lik samopouzdanja ima , napravi kiks i umalo prime gol ali njega to ne jebe dva posto jer minutu poslije dribla suparnickog napadaca i dobiva ovacije publike..
  • Filip85
    410
    Jel to ozbiljno ? Mislim na ovaj dio oko Hajduka...
  • Nogo
    8.7k

Ja mislim da će naš Kotarski uskoro biti Čavlina samo da glavu malo sredi. Ima sve predispozicije za top vratara.
  • Kujtim Shalla
    5.7k
    kotarski je druga prica ,brabio je i on u grckoj ligi,pritisak i sve. Ali je usao u legendu. Onakve komentare navijaca dugo nisam procitao. Ono sto vec sad radi ovdje u danskoj je jebeno . Pohvale koje prima i nacin na koji brani ,svaka mu cast. Kompletna golman i po meni bolji od Livija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.