• Bosskovitz
    18.3k
    Doslovno samo hodajte trasama prema Pampasu kojima hodaju svi ostali ljudi umjesto po uličicama ili hodajte u skupini većoj od 2-3 ljudi i nikaj vam neće biti. I naravno, nemojte se ponašati kao debili, ali to je pravilo koje vrijedi nevezano uz gostovanje.
  • BBBaranja
    3.9k
    Bilo je par napada na prethodnim gostovanjima većinom na lokalce koji budu izvan kaveza,kad se vraćaju poslije tekme do svojih auta po mraku..
    Tako da pametno,držite se u ušto većim grupama ako možete..
  • Paggini
    62k
    njega i njegove curedmil

I onda se ljute kad ih nitko ne shvaća ozbiljno. Koji jebeni jadnici
  • grba
    322
    Tako je, ne pretjerujem i nije mi namjera predstaviti ih kao opasnost, slazem s s upisima da nas se boje i tako dalje, ali bilo je dosta slucajeva gdje klinci nakon utakmice znaju glumiti frajere i njih 5 6 napasti jednu dvije osobe. Obicni idioti
  • Neron53
    1.9k
    Ljudi...pa kraj ogradjenog parkinga za ekipu iz kaveza je ogroman parking i svatko koga na cesti kojom se dolazi do stadiona zaustavi pandurija, bice pusten s autom ako se deklarira kao navijac Dinama.
    Samo na vrijeme dodjite do stadiona i nema razloga da vas se ne pusti ili u ogradjeni parking ili do njega.
  • badjibadara
    6.8k
    kad su vidjeli da ima za sjever, uzeli su im karte i pocijepali ihdmil

Bem mu, valjda mi nebuju deli bug u digitalnu ulaznicu
  • dmil
    812
    osjecka IT scena nikad ne spava
  • Droljo
    19.9k
    Zato ja uvijek dvije printam. kao za kino, jer mi jednu uvijek podere onaj tip na ulazu...
  • Mihael2305
    230
    Imam kartu viška za b1 ako treba kome, dobio sam za kavez pa da ne propadne
  • PlavacZRima
    391
    Ima mozda netko viska kartu za prodat ,po mogucnosti za zapad?
  • andrejcoske
    87
    Treba li se printat karta ili moze sa telefona?
  • crophantom
    1.2k
    zadnji put kad sam bio na Opusu moglo je s telefona, doduše bio sam na Zapadu.
  • grba
    322
    Zadnji put kad sam isao provjeravali su na ulazu strogo ime na karti s osobnim dokumentom pa da znate prepravite ako imate na tuđe ime
  • Dinamosaur
    2.4k
    navijači koji su kupili ulaznice za ostale tribine, parkiraju gdje žele i dolaze slobodno na stadion.rupke
    mozda si se nespretno izrazio, ali kad dodes na kucice policija te ne pita za ulaznicu i pogotovo koji si sektor.
    Ovo kaj @Neron53 kaže je bilo inace.
    Ako ides u nasoj koloni ides i na isti parking
  • Neron53
    1.9k
    I prosli put je ogradjeni parking bio prepun pa se parkalo i kraj njega. Ima mjesta za sve ali se treba doci na vrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.