• Bosskovitz
    18.3k
    Doslovno samo hodajte trasama prema Pampasu kojima hodaju svi ostali ljudi umjesto po uličicama ili hodajte u skupini većoj od 2-3 ljudi i nikaj vam neće biti. I naravno, nemojte se ponašati kao debili, ali to je pravilo koje vrijedi nevezano uz gostovanje.
  • BBBaranja
    3.9k
    Bilo je par napada na prethodnim gostovanjima većinom na lokalce koji budu izvan kaveza,kad se vraćaju poslije tekme do svojih auta po mraku..
    Tako da pametno,držite se u ušto većim grupama ako možete..
  • Paggini
    62k
    njega i njegove curedmil

I onda se ljute kad ih nitko ne shvaća ozbiljno. Koji jebeni jadnici
  • grba
    321
    Tako je, ne pretjerujem i nije mi namjera predstaviti ih kao opasnost, slazem s s upisima da nas se boje i tako dalje, ali bilo je dosta slucajeva gdje klinci nakon utakmice znaju glumiti frajere i njih 5 6 napasti jednu dvije osobe. Obicni idioti
  • Neron53
    1.9k
    Ljudi...pa kraj ogradjenog parkinga za ekipu iz kaveza je ogroman parking i svatko koga na cesti kojom se dolazi do stadiona zaustavi pandurija, bice pusten s autom ako se deklarira kao navijac Dinama.
    Samo na vrijeme dodjite do stadiona i nema razloga da vas se ne pusti ili u ogradjeni parking ili do njega.
  • badjibadara
    6.8k
    kad su vidjeli da ima za sjever, uzeli su im karte i pocijepali ihdmil

Bem mu, valjda mi nebuju deli bug u digitalnu ulaznicu
  • dmil
    808
    osjecka IT scena nikad ne spava
  • Droljo
    19.9k
    Zato ja uvijek dvije printam. kao za kino, jer mi jednu uvijek podere onaj tip na ulazu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.