• Sportskifanatik
    601
    Ima mjesto gdje se nasi okupljaju u osijeku,nisam niak bio prije tekme u gradu nego samo direkt?
  • Bosskovitz
    18.3k
    Skupi te policija na ulazu.
  • Sportskifanatik
    601
    znam,ali ekipa je znala na izlaz prije izac uc u grad
  • Dinamo iznad svih
    272
    Ma nikakva okupljanja, a i sigurno ti to niko neće reći na javnom forumu
  • emilperska
    11.2k
    Dugo se nije iscekivao pocetak HNLa s tim nekim pomiješanim osjećajima..
    Prvo, napravljeni su ti rezovi koje smo svi skupa (ja prvi, na svim razinama) od proslog ljeta zazivali.

S druge strane, kad se izreda 10 igraca u svakom smjeru, a transferni rok nije gotov, nisi sam sa sobom na čisto što točno očekivati..

Ono sto me najvise plaši je taj raspored koji je maksimalno gadan i vuce dosta minusa jer ti se lako moze desit da si nakon 3 kola na 3 do 5 bodova, a konkurencija na 9.
    Ipak taj raspored ima svoje prednosti:
    1) Mozda bolje ta 2/3 najgora gostovanja odraditi prije europskih tekmi dok nema ritma od 2 tekme tjedno.
    2) Ako se desi kakav eventualni potop ili dio igraca ispadne flop (ne ocekujem), Boban s Dabcem i Kovom ima mjesec dana da dodatno reagira na trzistu.
    3) Nece bit maskiranja da eventualnim nakantavanjem Slavena i Lokse doma je ova momcad "perverzija", a onda nas masakriraju jogurt, Rijeka i Ezsek. Nakon prva 3-4 kola imat cemo prilicno jasnu sliku o mogucnostima kadra. Naravno da ce oni s vremenom bit bolji, ali za 14 dana (a mozda i vcrs) ce bit prilicno jasno koje su mogucnosti kadra i trenera.. Pripremali su se za ovo malo manje od 2 mj, ne ocekujem velike oscilacije u igri u odnosu na ono sto ce biti za 15 dana.

I sviđa mi se što su u prvih 7 kola imamo 4 gostovanja i to maltene 4 najgora. Gostovanja su nas sjebala prosle godine i ako se to prezivi s pobjedama, smjer sezone je jasan..

Sretno svima koji putuju!
    Naprijed plavi!
  • criticus
    4.4k
    Skupi te policija na ulazu.Bosskovitz

Bome teško da može direktnije skupljanje
  • dmil
    812
    punktovi policije su postavljeni od ranog jutra, dva kontrolna punkta na putu do Osijeka iz Vukovara
  • Davieboy86
    789
    Gazimo u hendikepu. Plavi stroj ce veceras protutnjati Opusom! Ajmo Plavi!!!
  • Crni86
    13.5k
    Nadam se da su decki nabrijani kao i mi. Preorat teren i onda uopce ne sumnjam u danasnju pobjedu.
  • mlinka
    5
    Može li se na domaću tribinu večeras uci s online kartom ili treba biti printana?
  • Pavinho
    336
    moze na mobitelu
  • deda
    39.3k
    Eto bome i ja uzbuđen kao da je prva tekma u životu. :cool:
  • Mikato01
    104
    Nas jebu već par puta...
  • SanctaSanctorum
    45
    Trnci me prolaze kad pomislim kako će to danas biti kad cijeli sjever Opus arene zagrmi za naš Dinamo. Domaćinska atmosfera u najavi, a nadam se da će ih dečki na terenu pojesti jer ne sumnjam u pobjedu na tribinama. Sretan put svima koji dolaze u Osijek!
  • veselko tenžera
    5k
    respektiram životnu dob, ali rekao bih da zaista je prva ovog tipa u životu. Kako dedi, tako i svima nama mlađima.

Službena utakmica.
    Boban na čelu Dinama.
    Svi Dinamovci (ajde, 95%) napokon na istoj strani, klubu drže leđa.
    Islužena ekipa otišla u povijest.
    Nova sastavljena rezonski i ne vidi se dokle joj seže potencijal.
    Barem 7-8 novih igrača izaziva uzbuđenje i iščekivanje kako će odigrati, a treba vidjeti i stare u novom sustavu.
    Trener koji djeluje da uz podršku kluba može sve to uglazbiti kako treba.
    7 kola prvenstva prije prve europske.

Meni je prva ovakva u životu, u to nema sumnje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.