• ZgDLions
    1.2k

Nisam probao prva dva jer me nisu oduševili, a nije da mi fali dresova tak da nemam pojma.
    Ovaj mi je fora i nešto je veći od prošlogodisnjeg, nije kurtonka.
  • Infinity
    19.2k
    Svaki moguci dres mi je ljepsi bez reklame i dijelim misljenje s tobom. Svjestan sam da je Favbet dao lovu da reklama bude obavezna, ali se moglo dogovoriti da mi kao navijaci platimo vise dres bez reklame i neka taj dio ide Favbetu kao naknada, pa makar ta naknada bila 50€. Tko voli nek plati.
  • prefontaine
    3.1k
    mislim da bi to bio jedan od rijetkih slučajeva u svijetu, bar ja ne znam da takvo što postoji. Svi prilikom kupovine dresa, koji je "gol", dodatno plaćaju stickere/reklame, jedino bi mi plaćali skidanje istih.
  • NORTE
    18k
    Prodaja dresova u shopu bi porasla da postoji mogućnost kupnje dresa bez reklama.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Svi prilikom kupovine dresa, koji je "gol", dodatno plaćaju stickere/reklame, jedino bi mi plaćali skidanje istih.prefontaine

Pitanje je i oglašivača na dresu.

Duboko je neetički i pogrešno da su djeca izložena oglasima za kladionice.
  • miro
    7.1k
    a niš, strpiš se par mjeseci i za Božić kupiš original dres, bez reklama u pola cijene (de.castore.com)
  • jedan u nizu
    14.3k

koja je ovo majica dole ispod dresa?

Edit, sad vidim da si stavio na drugu temu :D
  • plavi devet
    578
    Brat želi da mu naručim treći dres od Domingueza, a nema ga u ponudi među igračima.

Ako sam to napišem u personalizaciju i broj trebalo bi to sve biti u redu?

Edit: sad vidim da je kriva tema, prebacite tamo ako treba
  • Hrc-Vg
    907
    Upravo kupio dres. Jeben je uživo i čini se kvalitetan.
  • rioda
    9.4k
    Ekipa, molim vas da ne bude paljbe di je video, danas ce bit samo fotke, pa kad sutra izade video cu podjelit s vama jednu anegdotu.Fantom

Video je objavljen, čekamo anegdotu :grin: Btw. odličan video za predstavljanje dresa
  • GOAT
    3.8k
    Lagani Misic "skace" iz aviona :lol: :lol: top video
  • don
    14.8k
    Mišić iskače sa padobranom. Sad san sve vidia, mogu umrit

IMG-3029.jpg

IMG-3030.jpg
  • Crni86
    13.5k
    cekamo komentare - jesu normalni da miske dva dana prije tekme skace iz aviona :joke:
  • shameless86
    489
    odmah znas da nije miske kad je pogodio stadion,inace bi u maksimirsko jezero valjda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.