• deda
    39.2k
    O tom Saviću su i naši razmišljali prije nego što je otišao u Rusiju. Nisam ga pratio nakon toga kako se razvio.
  • badjibadara
    6.8k
    Kolko taj Diop ima godina? Ne bi se volio stat negdje u mraku s njim..... :lol:Orc123

#nohomo
  • CastAway1986
    3.6k
    ja ti kao navijac Zrinjskog mogu reći da uzmu Savica slobodno neće se baš usreciti
  • tp1997
    1.8k
    "Bit će jednostavnije nego ovaj tjedan, jer Dinamo ćemo promatrati kroz primjer ligaške utakmice."

Kaže Schildenfeld. Odličan primjer čovjeka koji priča, a ne kaže ništa.
  • prefontaine
    3.1k
    Poslije Biblije, burger kojeg najčešće uzimam u Shankly'su je Savić. Nemoj mi na local boya...
  • CastAway1986
    3.6k
    pusti Shankly's prebaci se malo na Blok Bar ili Von Herzog :lol:
    Od Savica sam puno ocekivao ali kao da dugo stagnira već
  • prefontaine
    3.1k

U Bloku sam inventar pogotovo otkad je Shankly na renovaciji.

A taj von herzog, ne znam, nisam nikada ni ušao, kad kod je bio u kombinacijama, uvijek nekako ispadne... Al otić ću
  • NORTE
    17.9k

Reklama za tommy je očigledno nadodana tj. "fotošopirana" na toj slici.

Na muralu su nacrtali reklamu za Marlboro iako takve nikad nije bilo za vrijeme juge, a mural je rađen na temelju neke fotografije.

Crvenom bojom nacrtana reklama za cigarete pa im te boje "ponestalo" za grb koji je Baka nosio na dresu.

Zanimljivo je da su na nekim prijašnjim muralima legendi nacrtali grbove kakve ti igrači nikad nisu nosili (sa šahovnicom), npr Gudelj, Jerković itd...

Jedna zanimljivost iz Dalmacije, neki dan u šetnji sam vidio poslovnicu glavnog sponzora lige (kladionica), očito oblijepljena u neko skorije vrijeme, preko cijelog pročelja piše "SuperHajduk", slika Krovinovića u zlatnom dresu i sve je u bojama Hajduka.
  • modri-kibic
    698
    Jedna zanimljivost iz Dalmacije, neki dan u šetnji sam vidio poslovnicu glavnog sponzora lige (kladionica), očito oblijepljena u neko skorije vrijeme, preko cijelog pročelja piše "SuperHajduk", slika Krovinovića u zlatnom dresu i sve je u bojama Hajduka.NORTE

Uz to kaj su glavni sponzor lige, oni su i sponzor Highduga. Kao kaj je nama Favbet.
  • Omake
    10.7k
    meni je Surdanovic bolja opcija, ali vjerojatno ga neće po nacionalnom ključu. Ako su igrači poput Racia i Savica odgovor, koje je pitanje.
  • Peškaman
    7.5k
    Navodno što sam uspio saznati on je iz Mostara i svi mu kao i on navijaju za TovarijuFazeN

Netočno.
  • jedan u nizu
    14.3k
    SVI KOJI TREBAJU STREAM ZA BILO KOJU HNL UTAKMICU, JAVITE SE MENI U INBOX PA POSALJEM YT LINK I SAD I UBUDUĆEPaggini

nemoj brate tako, ugasit ce nam bembaru opet :lol:

Preporuka svima koji traze yt linkove.
    Nemojte sherati te linkove dalje, samo ljudima koje znate. Sto se vise dijeli, veca je sansa da dode do nekoga tko ce prijaviti ili radi na tome da ugasi takve streamove.
    Ima nas koji placamo za te streamove, i onda radi stotina i tisuca dijeljenja okolo, ne mozemo gledati.
    Uvijek se sami mozete pretplatiti na bembaru, mislim da je 3-4 eura/dolara cijena mjesecno, i imate sve HNL yt linkove, kao i europske tekme.

Nije problem podijeliti ljudima okolo, i sam posaljem kada sam online, ali ipak uz dozu sigurnosti pa da svi mozemo gledati tekme (nazalost, novim korisnicima sa minimalno postova i lajkova nisam sherao - najte kaj zameriti)
  • Paggini
    62k
    nemoj brate tako, ugasit ce nam bembaru opet :lol:jedan u nizu

Pa vodim se svim tvojim parametrima, saljem samo provjerenim korisnicima koje i znam s foruma, sumnjam da oni previše dijele okolo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.