• Ivdzo11
    8.1k
    Filip Uremović više nije igrač Hajduka. Vijest je službena, napravio je transfer u Kawasaki Frontale, a 'bijeli' će zaraditi 800.000 eura odštete.
  • Miro Vugrinec
    9.3k
    Uglavnom, Goran Vucevic kontaktirao Zrinjski oko Savića, šestica kojeg Garcia traži,
    Jakir ga bacio u vatru ko klinca i dobar je tip 1.95, klasična šestica koja dere dobro
    FazeN

Savić je teški kramp od igrača, sporiji od Rakitića, a drveniji od Šarlije, tako da ako je on rješenje Vučevića za šesticu, onda nema se sta za reci nego da Gogi ima fino oko, ali za olakšat konkurentima. Tako da samo nek ga uzmu ovi dolje
  • Rile
    106
    plus 800.000 od plaće za sljedeću sezonu, plus struju koju bi Uremović potrošio dok puni mobitel, plus voda koju bi popio, skupi se hoš neš i sve se to zbraja u Hajduku :rofl:
  • FazeN
    422
    on je rješenje isključivo od Vučevića, on stoji iza te ideje. Garcia želi šesticu to je rekao jučer Vučeviću a ovaj požurio u BiH.
  • veselko tenžera
    5k
    Šestice kakve je forsirao Garcia (tip Petrusenko) za svoj nogomet ne mogu biti različitiji tipovi igrača od Igora Savića. Netko je tu lud.
    Volio bih da ga uzmu i da im uzme lovu, a to što će im donijeti na terenu ne može vrijediti puno.
  • FazeN
    422
    bijeli' će zaraditi 800.000 eura odštete.Ivdzo11

Mislim da se radi više o šemi onoj što su i neki naši igrači imali, 800 samo Hajduku a Uremović postotak transfera sebi.
  • Ivdzo11
    8.1k
    da, ovo je cisto Hajduku 800k... A transfer je isao preko milijun (kolac agentu i igracu)
  • Ivdzo11
    8.1k
    Nenad Črnko potvrdivši da nakon toga odlazi s funkcije predsjednika NK Gorice koju je obnašao punih 16 godina.

Novi investitor i vlasnik kluba bit će tako Ilija Karamatić, član Uprave Zečeva koji je na tu funkciju imenovan u travnju ove godine nakon što je vlasnik te tvrtke postao ruski državljanin Denis Štengelov (53).

Moja uloga u klubu nakon tih strukturnih promjena i dolaska većinskog vlasnika u klub ‘kockice’ se slažu nešto drugačije, ali ono što mogu reći je da ću sigurno ostati tu. Na moju sreću, nakon 26 godina konstantne funkcije odgovorne osobe za poslovanje kluba, to više neću biti, ali nikad nisam niti pretpostavljao sebe iznad kluba. Potreban sam klubu, ali koji će moj biti status, to još ne znam. Bit ću na raspolaganju i pomagat ću klubu da bi bio bolji”, otkrio je Črnko
  • FazeN
    422
    Pravda za Črnku. Da je bio netko drugi u Gorici sad bi Varela bio tamo, Črnko Baru stjerao u k
  • ElDorado
    5.1k
    Nije da mi nekaj stalo ali zakaj tog Žapera treneri ne šmekaju? Ono nešto što sam ga gledao izgledao mi je dosta moćno.
  • rokikaciga
    3.6k
    teska ozljeda i nije se vratio na staru razinu.
  • FazeN
    422
    Dino Perić novi u najavi.
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Savić je pod Jakirom odigrao najbolju sezonu jednog zadnjeg veznog u BIH unazad ihihi godina.

Ovaj ga je uklopio u sistem, spuštao ga među dva stopera, preko njega iznosio loptu i dao enormni boost za samopouzdanjem. Mali je kasnije pogriješio s transferom i odabirom kluba (Torpedo Moskva) i dobrano pao.
  • Carmichael
    133
    načuo sam da se komentira među igračima da nakon ozljede, nije ni sjena igrača kakav je bio nekad.. tako da mislim da su mu dani odbrojani tamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.