• Paggini
    62k
    Jesmo počeli sa "a kad se uzme sve u obzir, nije brekalo toliko loš" pričom?
  • vjeko1701
    17k
    Moju nema. Nije sad stvar neprijateljstva ili ne. Otisao je kod njih kada smo mi bili na koljenima. Da smo mi bili prvi a oni 5. pa ajde, jos nekako. Postoje drugi hr klubovi, postoje klubovi u susjednim zemljama koji su blize Zagrebu od Splita. Da je bilo bitno samo igrati za euro i biti blizu doma, tih 6 mj. place ne bi igralo ulogu. Isao je po lovu i inat pomoci da se srusi Dinamo.
  • NitkoBitan
    29.8k
    Brekao je jos jedno mlako i sporo krilo, slab u igri 1 na 1. To je ono sto nam fali!
  • Droljo
    19.9k
    mlako i sporo krilo, slab u igri 1 na 1.NitkoBitan

Jedino što je ikad imao je brzina i prolaz jedan na jedan.
    Il sam popušio foru opet ili brljaš...
  • IvanS
    350
    Jel ima novosti o Zajcu i Bakraru?
  • FazeN
    419

Ma kakav Brekalo,
    Bakrar je tu, a Što se tiče Zajca jer njega predstavljaju ljudi koji predstavljaju našeg bivšeg igrača Roberta Ljubičića i Vinlofa uspio sam saznat nešto da su ga Turci naguzili.
    On je bio na posudbi kad su ga obavijestili kad se vrati početkom 7. mj da Fener ide na pripreme, te da on neće ići s njima te da si nađe klub tad, a Fener će mu isplatiti uredno (okvirno 3,4,5mj) od ugovora preostalog, te da nađe klub pustit će ga bez problema neće tražit klub ni centa, a sad kad je riješio sve s Dinamom, oni ga žele pustit ali Zajcu ne daju lovu, a on se ne želi odreći love, jer su ga izigrali
    Ali rečeno mi je da dolazi sigurno

Što sam čuo po novom iz Fenera, Livi traži isto raskid ugovora da riješe čak bi lovu ostavio, jer ga nitko ne želi uzet radi Turčina koji traže dosta love, a on želi od tamo
  • mrgud
    490
    Otišao je zbog naših vrlih vođa tada.Vjerojatno mu je danas žao ali kako su naši ponjeli prema njemu koji Dinamovo dijete vjerojatno je otišao iz prkosa.Kao kaj sam rekao pitanje koliko igrački on može sada pomoći
  • dmil
    811
    to samo pokazuje kakva je turska liga odron, a i generalno kako im klubovi posluju, jedva cekam citati za 2 godine ovakvu istu situaciju samo s Petkovicem.

P.s. Livi raskini ugovor i vrati nam se
  • Efes Pilsen
    12.1k
    Otisao je gdje tocno tamo gdje i pripada.

Screenshot-20250801-111355.pngimage posting
  • vjeko1701
    17k
    Mogao je ne otici radi nas navijaca ili radi kluba kao kluba a ne tih par teletabisa s kojima je imao posla. Neka mu je bitnije prkositi kafe kuharici, sad moze prkositi negdje drugdje.
  • Common Sense
    1.2k
    Jel taj Zajc nama uopće potreban?

Što se Brekala tiče, možda je i on bipolarni. Pola njega navija za Dinamo, a pola za orjunašku prćiju.
  • FazeN
    419
    Brekalo bi prije došao sad u Hajduk nego u Dinamo.
    Ali još on treba raskinuti ugovor pa ćemo vidjeti gdje će, ima Serija A opcija, ima i kod Jakira u drugu englesku i oni bi ga rado
  • Georginho
    244
    Ljudi nemojmo se sramotiti kao Petko. Bipolarni poremećaj nije podvojena ličnost, nego faze izmjenjivanja depresije i manije. Pa ajmo barem terminologiju ispravnu koristiti, čak i kad se zafrkavamo.
  • bbb medimurje
    4.2k
    Što sam čuo po novom iz Fenera, Livi traži isto raskid ugovora da riješe čak bi lovu ostavio, jer ga nitko ne želi uzet radi Turčina koji traže dosta love, a on želi od tamoFazeN

jel bi ga mi mozda vratili nazad?
  • FazeN
    419
    neću tu ništa tvrdit jer ne znam, o Dinamu i golmanima samo znam da je odlučeno da će im se pružit podrška i nitko se dovodit neće.
    Ali kad bi raskinuo ugovor imali bi šansu naravno ako on želi i najvecu.
    Samo turci..oni ga žele uvaljat negdje za lovu traže pun k, a Livija i navijači vrijeđaju stalno tamo je pritisak ogroman na njega
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.