• FazeN
    416
    Ma kakav insajder, Haza je bolji od mene gledao sam tražilicu baš dok sam čekao avion nekih 10ak minuta dečko je ozbiljno precizan i točan, on je insajder ja nisam.
    Ali za ovo nije u pravu i ne bi tvrdio čovjeku koji je napouzdaniji ovdje, da ne znam o čem pričam. Možda on ima drugu informaciju možda nije do njega, al tu informaciju što ima nije točna.

Čuli smo se privatno neću ovdje pisat da bude da čovjeka degradiram a čovjek je stvarno točan. Samo ovdje nažalost nije.
  • CastAway1986
    3.6k
    @Haza i @Miro Vugrinec su odlični a pogotovo je zanimljivo što se jave ovako s vremena na vrijeme i zapale forum a ne da se spama svaka tema s 10 insajderskih postova ..
  • Dadox
    588
    Ne znam kaj imate od tih insajderskih? Na vrijeme saznate sve.Ovakvih naklapanja ko je kome kaj reko i tko je kome kaj dužan.Naklapanja i prenošenje glasina od nekoga u klubu.Čudim se da netko ima i tu potrebu to odmah dijeliti.No dobro,koga veseli neka prati…Osobno znam čoovjeka koji je jedan od bližih Bobanovih prijatelja i on sam kaže da Boban ništa ne priča o poslu u društvu.Čovjek sve i sam saznavo po portalima.
  • Paggini
    61.9k
    odlični a pogotovo je zanimljivo što se jave ovako s vremena na vrijeme i zapale forum a ne da se spama svaka tema s 10 insajderskih postova ..CastAway1986

Ma zajebavam se ja, zna @Haza da mi je jako drag, samo pokušavam zakuhati frku i dati im do znanja da je novi, mladi insiderski lav na forumu i da mora pojačati formu ako želi zadržati status :cool:
  • Izet Hajrović
    6k
    Ne znam kaj imate od tih insajderskih?Dadox

Primjer: da nije bilo insajdera, nikad ne bi znali na koji način je Ivanušec forsirao transfer, još bi danas plakali za njim i srce bi nam se paralo nakon onih suza. Ivanušec u trenutku odlaska i Ivanušec nekoliko mjeseci kasnije, nakon insajderskih pikantnih detalja, nisu iste osobe.
  • Masto
    8
    Za koliko ide bulat
  • Pavinho
    334
    kako god okrenes na njemu smo popusili
  • Gemišt86
    86
    @FazeN
    "Nisam insider, ali imam info, isto tako nisam ni ginekolog, al mogu pogledat hehe"
  • BPAM
    309

Na par mjesta sam pročitao da je Boban kontaktirao Brekala. Znaš možda nešto o tome?
  • Sbkbbb
    417
    di si to procita?
  • BPAM
    309

Par mjesta na X-u
  • rakurs
    1.7k
    Iako sam siguran da je teška patka, i ja sam to čuo od jednog Hajdukovca. Da ga je Boban kontaktirao i da se tako priča.
  • Pacho
    3.1k
    Vjerojatno spada pod nepopularna misljenja, ali njemu bi mozda i presao preka odlaska magaradi kad uzmes u obzir sta su vafl i ekipa izveli s njegovom posudbom u Dinamo.
  • Efes Pilsen
    12k
    Ne dao Bog veceg zla. Ne, ne i ne.
  • crophantom
    1.2k
    Ne podržavam bilo kakav oblik kontakta s judom, on je svoje velebno HNL predstavljanje imao na Poljudu protiv Rijeke...
    Ciljano smo kaže dovodili karakterne igrace, ne uklapa se tu ovaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.