• Filip85
    403
    A realno smo ih trebali natamburati već u Bg, ali ovako je bilo slađe. Prvu sam gledao na moru, drugu doma, nakon svakog gola zgrada se zatresla od slavlja.
  • PetkoDaniOršaGol
    501
    Birc u Španskom slavi obljetnicu, 5 godina, uz snimku tekme s Grasshopperom (5:0) i snimku petarde protiv Partizana. Svi u dresovima i plavim majicama, Tomo Šokota za stolom, veselimo se kod svakog gola :cool: Trenutno je 0:2 u Zurichu, Cvita oba gola :heart: Nema straha gospodo, gazimo sve od početka. Dinamo je u svakoj pori kvarta i grada. Tko će dočekati jebenu subotu, a kamoli iduću. Bit će 15.000 plus na Vukovaru, mark my words.
  • blue heart 72
    2.4k
    ne bu valjda prekid tekme....
  • PetkoDaniOršaGol
    501
    Bakljada svako malo, Prasićko stenje o kaznama, ne znam, bumo videli, nadam se da neće :cool:
  • Hrc-Vg
    905
    Moj Stari je bio teška Torcida. Odjebo sam ga što se tiče Hajduka sa 7 godina i više manje sam ovisio o susjedima da me furaju na Dinamo. Živjeli smo na Borongajskoj 98 koja je bila neka granica, al uvijek smo se zvali Volovčicom…U 3. razredu smo kupili stan u Rudešu koji se nikak nije završavao, pa smo bili podstanari u Prečkom par godina, a onda neko vrijeme kod bake i dede u Mikulićima u jebenom podrumu od 20 m2.
    Taman smo se udomaćili u Rudešu par godina i išao sam na tekme s susjedima koji su bili stariji boysi, a ekipe još nisam imao jer smo zapravo bili u Maloj Bosni, a ja nisam bio Bosanac…Stari dalmoš, a stara zagorka…Podnosili su me, al nisam bio njihov.
    Tad sam imao 17 god. I u 9 mj. sam taman trebao napuniti 18. Bio sam na moru kad su karte otišle u prodaju, i susjed mi je nabavio kartu…Mislim da mi je to do tad bio najsretniji trenutak u životu.
    Kad sam rekao starcima da idem u Zagreb na tekmu, Stara mi je rekla da nisam normalan, a tata mi je dao 200 kn i rekao da dobro navijam
    I jebem mater četnicima…
    Došao sam u Zg oko 12, zujao po centru cijeli dan i družio se s dinamovcima iz cijele Hrvatske, odradio jebeno navijanje i prvi put u životu se tak napio da se ničeg nisam sjećao…Ni jednog gola, niš…Drugi dan sam se pribudio u 12 i vratio se na more do Newcastlea….
  • Filip85
    403
    Taman smo se udomaćili u Rudešu par godina i išao sam na tekme s susjedima koji su bili stariji boysi, a ekipe još nisam imao jer smo zapravo bili u Maloj Bosni, a ja nisam bio BosanacHrc-Vg

Pa ti si moj "zemljak" onda, ja sam isto u Rudešu :)
  • Hrc-Vg
    905
    Bio sam tam do 2009. Otad sam u Velikoj Gorici i ne mičem se od tud
  • sanjinlego
    4.1k
    Iskoristit ću priliku, nadam se da se moderatori neće ljutiti (a ako treba, neka se post prebaci u drugu temu).
    Sutra u Kiseljaku, u Srednjoj Bosni, službeno je otvorenje Udruge navijača Dinama.
    Potrudili smo se maksimalno stvoriti dobar ugođaj i vratiti Dinamo u Kiseljak (koji je naginjao “tovarskoj” strani).
    Podsjećam, u Kiseljaku je prethodno organizirana i akcija učlanjenja u Dinamo, u kojoj je prikupljeno stotinjak novih članova.
    Zahvaljujem i članu foruma koji je potegnuo čak iz Hercegovine kako bi to sve proveo i upisao nove članove.
    Još jednom, tko može, tko je možda u prolazu, sutra od 18 sati, Gromiljak 315 (Kiseljak). Svi ste dobrodošli!;)
  • De Oliveira
    1.6k
    dakle nakon Novog Travnika i Viteza sada i Kiseljak. Svaka cast za Sredisnju Bosnu.
  • Georginho
    244
    Opa, stiže nam novi sponzor.
    Radi se punom parom :strong:
  • NORTE
    17.9k
    A1 novi sponzor na opremi dinama, tj. na hlačicama iznad grba.
    FtfieAt.jpeg
  • BBB Mataa998
    2.6k
    Reklama koja ne bi trebala bit na tom dijelu, iznad grba, i jače naglašena od samog grba, izgleda kao jeftino izrugivanje dinamovom grbu, za mene osobno ovo je provokacija udar na obilježje i vrijednost Dinama.
    Sta je s glavom ljudima koji ovako komentiraju :lol: :rofl:
  • rakurs
    1.7k
    Nemoj se čudit, ljudi u mojem okruženju seru po svakom potezu kluba. Izađu dresovi: "prvi je pidžama, drugi odvratan", evo neki dan su i na onaj treći leakani reagirali s ovim prokletim emojiem :lol:.

Boban da intervju, šutnja, Petković izađe u javnost: "toooo Petko, kako si se popišao po Bobanuu". Seru po momčadi prošle sezone, uvjereni su da sve treba mijenjati, dođe Boban, sve promijeni, seru da zašto je sve promijenio, da nije normalan. Hajduk i Osijek izbace dresove: "zašto mi ne možemo ovako, prekrasni su". I hrpa drugih primjera.

Pritom se nazivaju Dinamovih navijačima. Ja nikome ne želim, niti imam pravo uskraćivati pravo da se tako naziva, ali meni je Zona stvarno jedini bijeg od takvih. Jebena negativa, i kada treba i kada ne treba, baš me ubija to.
  • Paggini
    61.9k
    Upravo si opisao "treba jedan čovjek voditi klub i odlučivati" ekipu, samo kad kažu "jedan" ne misle na količinu ljudi nego određenu osobu
  • Droljo
    19.9k

Točno to. Može jedan gazda ako je to zm crew... Strašno da, nakon svega, još uvijek postoje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.