• Filip85
    402
    A realno smo ih trebali natamburati već u Bg, ali ovako je bilo slađe. Prvu sam gledao na moru, drugu doma, nakon svakog gola zgrada se zatresla od slavlja.
  • PetkoDaniOršaGol
    480
    Birc u Španskom slavi obljetnicu, 5 godina, uz snimku tekme s Grasshopperom (5:0) i snimku petarde protiv Partizana. Svi u dresovima i plavim majicama, Tomo Šokota za stolom, veselimo se kod svakog gola :cool: Trenutno je 0:2 u Zurichu, Cvita oba gola :heart: Nema straha gospodo, gazimo sve od početka. Dinamo je u svakoj pori kvarta i grada. Tko će dočekati jebenu subotu, a kamoli iduću. Bit će 15.000 plus na Vukovaru, mark my words.
  • blue heart 72
    2.4k
    ne bu valjda prekid tekme....
  • PetkoDaniOršaGol
    480
    Bakljada svako malo, Prasićko stenje o kaznama, ne znam, bumo videli, nadam se da neće :cool:
  • Hrc-Vg
    899
    Moj Stari je bio teška Torcida. Odjebo sam ga što se tiče Hajduka sa 7 godina i više manje sam ovisio o susjedima da me furaju na Dinamo. Živjeli smo na Borongajskoj 98 koja je bila neka granica, al uvijek smo se zvali Volovčicom…U 3. razredu smo kupili stan u Rudešu koji se nikak nije završavao, pa smo bili podstanari u Prečkom par godina, a onda neko vrijeme kod bake i dede u Mikulićima u jebenom podrumu od 20 m2.
    Taman smo se udomaćili u Rudešu par godina i išao sam na tekme s susjedima koji su bili stariji boysi, a ekipe još nisam imao jer smo zapravo bili u Maloj Bosni, a ja nisam bio Bosanac…Stari dalmoš, a stara zagorka…Podnosili su me, al nisam bio njihov.
    Tad sam imao 17 god. I u 9 mj. sam taman trebao napuniti 18. Bio sam na moru kad su karte otišle u prodaju, i susjed mi je nabavio kartu…Mislim da mi je to do tad bio najsretniji trenutak u životu.
    Kad sam rekao starcima da idem u Zagreb na tekmu, Stara mi je rekla da nisam normalan, a tata mi je dao 200 kn i rekao da dobro navijam
    I jebem mater četnicima…
    Došao sam u Zg oko 12, zujao po centru cijeli dan i družio se s dinamovcima iz cijele Hrvatske, odradio jebeno navijanje i prvi put u životu se tak napio da se ničeg nisam sjećao…Ni jednog gola, niš…Drugi dan sam se pribudio u 12 i vratio se na more do Newcastlea….
  • Filip85
    402
    Taman smo se udomaćili u Rudešu par godina i išao sam na tekme s susjedima koji su bili stariji boysi, a ekipe još nisam imao jer smo zapravo bili u Maloj Bosni, a ja nisam bio BosanacHrc-Vg

Pa ti si moj "zemljak" onda, ja sam isto u Rudešu :)
  • Hrc-Vg
    899
    Bio sam tam do 2009. Otad sam u Velikoj Gorici i ne mičem se od tud
  • sanjinlego
    4.1k
    Iskoristit ću priliku, nadam se da se moderatori neće ljutiti (a ako treba, neka se post prebaci u drugu temu).
    Sutra u Kiseljaku, u Srednjoj Bosni, službeno je otvorenje Udruge navijača Dinama.
    Potrudili smo se maksimalno stvoriti dobar ugođaj i vratiti Dinamo u Kiseljak (koji je naginjao “tovarskoj” strani).
    Podsjećam, u Kiseljaku je prethodno organizirana i akcija učlanjenja u Dinamo, u kojoj je prikupljeno stotinjak novih članova.
    Zahvaljujem i članu foruma koji je potegnuo čak iz Hercegovine kako bi to sve proveo i upisao nove članove.
    Još jednom, tko može, tko je možda u prolazu, sutra od 18 sati, Gromiljak 315 (Kiseljak). Svi ste dobrodošli!;)
  • De Oliveira
    1.6k
    dakle nakon Novog Travnika i Viteza sada i Kiseljak. Svaka cast za Sredisnju Bosnu.
  • Georginho
    239
    Opa, stiže nam novi sponzor.
    Radi se punom parom :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.