• Zoran
    290
    Evo nakon što sam ( prvi ovdje na zoni pokrenuo priču o trening opremi ) vidio uživo trening opremu i sada kada ju u miru mogu vidjeti na e-shopu mogu izreći da sam zadovoljan. Uvijek može bolje, kao što se i nikada neće svima sve svidjeti. Ja sam si već naumio što ću kupiti sebi i sinu, jedino kaj bude bankovna kartica nastradala :-)
  • Efes Pilsen
    12k
    Boje apsolutno pogodene, grb je mogao varirat mozda da se poravnaju ukusi tipa na sluzboj opremi original grb, na trening opremi bijeli.
    Meni se cini da bi tu trebalo bit jos toga tipa majica koju Kova nosi na slikanju, muski trening trenerka zip 1/4.. Zasada daleko bolje od prosle sezone, al i skuplje :grin:
  • Crusades
    17.3k
    Zašto ove plave trening majice (sa maskirnim ramenima) nema muške? Vidim samo dječju i žensku.
  • modri-kibic
    698

U shopu na Maksimiru imaš. Bio tamo prije pola sata.
  • masacusec
    5.9k
    Možda ste već mandrljali po toj temi...No, nije mi jasno zašto Castore izbjegava naš originalni grb na trening opremi?! Izuzev dresova, čini mi se da nigdje više ne vidim nas original grb
  • Nolifer
    12k

Hvala Bogu da je netko konačno postavio to pitanje. Baš me zanima odgovor... :up:
  • Droljo
    19.9k

Dobro si se suzdržao. Svaka čast!
  • Nolifer
    12k

Barem ne kupujem u tommya! Respect! :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.