• Zoran
    289

Slazem se da je 25€ puno, ali samo da ti ja napisem svoj primjer u firmi iz Zagreba di radim. Znaci svakodnevno saljem van ( Austria, Njemacka vecinom) kutije (25x30x15 cm) oko 3 kg tezine i cijena slanja ti je oko 22 eura ( dolazak za dva dana-cestovni prijevoz), a ako hoces brži dolazak (sljedeci dan-avionski prijevoz q) je oko 90€. Saljem putem DHL-a. Kad saljem u Švicarsku onda je pet puta skuplje. Isto imamo neki ugovor sa DHL-om kao sto i Dinamo vjerojatno ima sa nekim od dostavljaca. Tako da ti je vjerojatno to normalna cijena nazalost u danasnje vrijeme.
  • Kujtim Shalla
    5.7k
    hvala ti puno,onda je to tako jbg nema.druge . Cini mi se da i je dhl i pitanju
  • NitkoBitan
    29.7k
    NOVA ROBA JE U GRADU, tj. na web shopu :cool:

Svakako napredak u odnosu na proslu sezonu.
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    gledam sad malo ponudu nove trening opreme i moram priznat da mi i dalje to lose izgleda, od sve opreme samo jedna ima original grb, a ostale klasika kao i prosle godine, malo je rec da je Castore trenutno promasaj...
  • marcio amoroso
    43.8k

Ima baš dobrih stvari.
  • badjibadara
    6.7k
    hvala ti puno,onda je to tako jbg nema.druge .Kujtim Shalla

Izgleda da je samo jednosmjerno ta cijena. Danas mi stigla posiljka od castorea iz njemacke, dosta toga uzeo, zapakirano u veliku crnu vrecicu, fed ex, 6eur shipping. Sinoc javili na mail da je krenulo iz njemacke. Deru nas na svemu jbg.
  • NitkoBitan
    29.7k
    Dominiraju plava i crna boja i to je bitno. Ovaj bijeli/sovi grb mi cak i pase na crnu boju.

Meni je ova travel brutalna. Samo ne znam kaj se tice velicina, treba to isprobat prvo. U shopu mi se cak cinilo da naginje nekoj verziji slim fita, onih 5% materijala mimo pamuka djeluje kao da "steze obruc". Edit: materijal se zove elastin, Combe bi rekao logicno :sweat:
  • Noel
    14.1k
    Sviđa mi se trening i matchday oprema. Sigurno će se nešto kupit, prošlogodišnje je baš bilo tragično ružno, ovo je odlično.
  • Paggini
    61.3k
    Hm, pa čak mi se par komada i sviđa. Ne želim biti TAJ TIP, ali čini mi se da bi klasični grb ljepše sjeo na sve ovo, pogotovo ovu sivo tamnu dvodijelnu trenerku.
  • Noel
    14.1k

Slažem se,ako ne klasičan grb barem malo d.
  • masacusec
    5.9k
    Klasični grb bi razbio tu monokromatsku monotoniju.
  • NKDZ86
    5k
    i opet kad gledam ,neću si ništa uzet. nije to to s tim grbom, a cijene su paprene.
    pa ona trening tamnoplava majica s klasičnim grbom iz prošle sezone šta nije bila u ponudi je čudo, ne znam zašto nije došla u ponudu, bila bi sigurno uz dres najprodavaniji castore artikal.
  • Crni86
    13.3k
    Puno bolja trening oprema nego prosle sezone.
  • Nolifer
    12k
    Ha ne znam, nisam oduševljen, za sad... :gasp: :sad:
  • Crusades
    17.3k
    Kolekcija je svakako bolja nego prošlosezonska (od onog kriča je teško ne bit bolji), ali i dalje nije maksimum oduševljenja.

Kako god, nešto će se uzeti svakako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.