• Paggini
    61.8k
    Ma želim tovarima sutra da izgube 6:0, kakvi produzeci, kakvo umaranje, goni bandu, hocu sramotu, hocu da za 20 godina ih rugam
  • Dr Hofmann
    3.6k
    Ma ko ih jebe, nisu ništa zaslužili. Nekad ljudi znaju dizat onog Miškovića u nebo, a meni je lik teški džiber i jazavac. Osvojiš naslov ni sam ne znaš kako, i onda s tom istom ekipom, bez nekih pojačanja, već Delboy sheme ajmo dovest nekog džabe i onda probat. I kukat uvijek da nitko ne stoji iza tebe.
  • NORTE
    17.9k
    upravo zato želim i tovarima da sutra prođu. Također na produžetke. I da prolaze sve na produžetke. Da se što duže muče na dva fronta, da ne mogu na nogama stajat ili da igraju s kadetima.đole

Gubi želim samo poraze i europska ljetna ispadanja.
    No to je za drugu temu.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Nekako vidim scenarij u kojem ne ulaze niti u ECL
  • Bruh
    1.1k
    obrana hajduka ne postoji... u prvoj tekmi ih ovi vrtili ko budale a fakat ne vidim zaš bi u drugoj bilo išt bolje.
  • Mathiasovi Chageri
    5.8k
    Nekako vidim scenarij u kojem ne ulaze niti u ECLTvrdica McTvrdi

Ako ispadnu od Shelbourna nisu nositelji ako se ne varam u KL, a bez Fruka igraju prvu, potencijalno i dalje jer će se prodati, mislim da Rijeka ispada od svakog protivnika.
  • shameless86
    469
    hajdug i rijeka..kao slucajno,jel
  • Zagi
    11k
    Zakaj mi taj Shelbourne zvoni, jedna od tovarskih sramota?
  • cron1ck
    1.9k
    Zakaj mi taj Shelbourne zvoni, jedna od tovarskih sramota?Zagi

Mislim da zbog ovog video, tu spominju shelbourne
  • rakurs
    1.7k
    Zakaj mi taj Shelbourne zvoni, jedna od tovarskih sramota?Zagi

Da. Pomalo zaboravljena, ali sramota. Luzeri bili 2004., luzeri i 20 godina poslije.
  • Ijayi Atiemwen
    3.4k
    Mislim da će Rijeka proći taj Shelbroune bez većih problema, bez obzira na suspendirane igrače. Ljudi igraju protiv PETE momčadi Irske lige, pričao sam prošle godine s čovjekom čiji je sin kapetan Irske U-17 reprezentacije, bio mi je rekao da je treća Engleska liga jača i kvalitetnija liga od prve Irske, a oni igraju protiv pete momčadi takve lige.
  • Paggini
    61.8k

Nikad ne potcjenjuj grozotu hrvatskih klubova u europi, prosle godine su popili 5 komada od usrane Olimpije sa Pasalicem, Ivanovicem, Galesicem i Frukom...
  • vjeko1701
    16.9k
    Jbg, Đalović probao prodati istu stvar ko cijeli HNL prošle sezone samo kaj je prek puta bila ekipa s glavom i repom. Ništa ekstra posebno, samo financijski stabilna i smisleno složena. Svemirski brod za većinu naše lige.
  • blue heart 72
    2.4k
    Nisam si mislil da je Ludogorec stvarno tak loš, ali kakva vajda ak je Rijeka u ove dvije tekme bila užasna uz gluposti Rukavine i Fruka.
    Zutra se drže palčevi Varaždinu, a za one dolje se opće nebum izjašnjaval
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.