• Dadox
    586
    Rijeka i Ludogorec jako loše ekipe i takva je tekma.Teško za gledati…
  • NORTE
    17.9k
    šta samo prvu? Za izravni crveni 1 tekma?Dadox

Ne znam jel im kazna za obje tekme protiv Shelbournea, možda i je.
  • miro
    7.1k
    Izravni je min 2 tekme da
  • NORTE
    17.9k
    Protiv Shelbornea je Rijeka favorit, bez obzira što Fruka ne bi trebalo biti u obje tekme.
    Di se igra prva?
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    prva je na rujevici i ako produ u playoff isto prva na rujevici
  • Izet Hajrović
    6k
    Inače, Shelbourn prema TM vrijedi manje od Sesveta, Orijenta i Rudeša. Ako to ne prođu...
  • Dani Olmić
    1.9k
    Rijeka bi Shelbourn trebala proc ako ne bude nekog veceg iznenadjenja - Ali zadnju prepreku nece proc u EL, vec ce ic u KL

Realno ako protiv ovakve Rijeke (ako se ne pojacaju) ne dobijemo najmanje 3/4 utakmice, onda ne znam…
    Jos kad Fruk ode, jao si ga meni
  • Dinamo iznad svih
    269
    Za njih i najbolja opcija kad bi završili u KL, mada ako krene rasprodaja, ni tamo se neće najbolje provesti
  • NORTE
    17.9k
    Ako prođu Shelbournea bit će nenositelji u playoffu i tamo ih čekaju klubovi poput Shahtara, Paoka i ostalih koji će ispasti iz kvalifikacija LP.
  • Jurki
    18.7k
    ak prođu Shelbourne onda imaju Europu do kraja godine zagarantiranu.
  • Infinity
    19.2k
    Ima u play offu EL i prolaznih klubova za Rijeku, ali mislim da je njima glavni cilj KL i da nece biti nezadovoljni ako ispadnu u play offu.
  • Filip85
    402
    To znači ako ispadnu od Shelbournea onda imaju još jednu prepreku do KL ?
  • Bosskovitz
    18.2k

Da. Imaju sveukupno tri dvomeča: tri prolaska bi ih vodila u LP, dva preostala prolaska ih vode u EL, jedan prolazak od preostala dva ih vodi u KL, koji god: ako prođu Shelbourne igraju playoff EL iz kojeg kao poraženi upadaju u KL, ako ispadnu od Shelbournea idu u playoff KL iz kojeg kao pobjednici prolaze.

Jedini način da ne igraju Europu do pred kraj siječnja je da uspiju ispasti i od Shelbournea i od sljedećeg protivnika. Mislim da bi to bio debakl koji bi nadišao svaki dosadašnji debakl naših klubova. Kao prvak, u sadašnjem sustavu, ne igrati ligašku fazu Europe nakon kaj imaš dva popravna je za kažnjavanje.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.