• Mr Anderson
    13.2k
    ali sam volonter u FK Stupčanica.humberto suazo

Ima li u Olovu kakvih talenata za Dinamo.
  • Krizy
    59.5k
    ok, imam ja jednog frenda, tu igra u ŽNL pa ću ga preporučiti klubu. Sličan je profil Lisici. Ako po tebi bilo tko s profilom Lisice može igrati ispred Stojkovića, zašto ne probati s njim? Još bi došao besplatno i igrao za minimalac.Izet Hajrović

Kakve ti gluposti drobiš, ovo je za mene trolanje i posljednja opomena pred ban.

Što sve neću pročitati...Izet Hajrović

Prva dobra nakon dugo vremena.
  • Crusades
    17.3k
    Da se razuvjere nevjerne Tome

Dobra analiza Stojkovića i njegovog statusa u Dinamu. I što Boban (a i ostali) zapravo misle o njemu.

A i kratak osvrt na petkovo gostovanje u Inkubatoru i izbjegavanje, odnosno nepostavljanje "pravih" pitanja.
  • Pacho
    3k
    Zaista? - pitao je.

- Zaista, mladiću, samo nastavi raditi...

Zaista :lol:

Sigurno je to rekao. Dijalog kao iz hrvatskih sapunica.
  • wolfgang14
    2.7k

Doslovno je meni ista stvar pala na pamet kad sam pročitao to :rofl: garant nije rekao "zaista"
  • Crni86
    13.4k
    “To "divlji" nije grijeh njega, već ljudi koji su dosad radili s njime u karijeri. On je sjajan igrač, a naša je ideja od njega stvoriti igrača za jednu poziciju, gdje će se izgraditi i postati klasa, a ne "lutajući reporter". U prijevodu, u konstelaciji 4-3-3, ili 4-2-3-1, on mora biti ili osmica ili desetka, a ne krilo, jer time od njega gradimo neku vrstu versatilnosti koja mu ne treba. Ne, on je ovo o čemu pričamo. I zato ga treba graditi. Pripreme su samo dokazale njegovu talentiranost i glad, koja je iznimna, no ne smije biti pogubljena. Da je, recimo, izgrađen u proteklom razdoblju kao osmica, onda Villar ili Ljubičić možda ne bi ni dolazili”
  • barbax
    433

"Zaboga, predsjedniče, vi ćete jamačno završiti u ludnici." - prozborio je u čudu.
  • Paggini
    61.8k
    Zaista? - pitao je.

- Zaista, mladiću, samo nastavi raditi...
    Pacho

Dinamova svlačionica, slikovito:

EouZ86yUYAEUaAb.jpg
  • veselko tenžera
    4.9k
    Zaista? - pitao je.Pacho

Vjerojatno je Stojke rekao: "Zvone, ti to za zaistač?". Samo, lektorima se nije svidjelo :smile:
  • mali M
    8.2k
    Zaista? - pitao je.Pacho

Dobro možda je bilo i "odista?"

Nemoj bit takav, elokventni su naši momčići!

Šta sad, ja kad tvoje postove čitam isto u glavi sinkronizoram sa naglaskom Danny Treja.
    Možda i Stojković zvuči kao stari Franjo Šafranek
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Želim kompletnu novelizaciju dinamove sezone, ali da svi koriste samo profinjeni rječnik
  • Dr Hofmann
    3.6k
    Ma to je razgovor u stilu hrvatske književnosti iz 19. stoljeća.

Uto uđavši plemeniti predsjednik Boban u svlačionicu i vidjevši mladoga Luku Stojkovića pognute glave i skršena duha, prozbori gromkim glasom, kako samo on znade: ,,Luka, dječače naš! Ti ćeš biti jedan od onih koji postahu junaci plavoga puka!!! Božjom voljom i providnosti koju ti Svevišnji dade, naše tribine uzeše tebe kao svoga heroja!!!"

Mladi Luka utom ozarena lica odgovori: ,,Oh presvijetli predsjedniče. Čime zaslužih Vaše povjerenje, da me proglasište budućim herojem plavoga puka? Vaše riječi dodirnuše me i obvezaše na vječnu pokoru i krvavi rad."

Ja sam budala, majke mi...

@Tvrdica McTvrdi Baš je nestalo toga iz svakodnevne uporabe, ali s obzirom da ima ljudi koji stvarno napišu ,,sumljam" možda je i bolje

@Paggini ubacio sam sam ovaj tekst koji sam napisao u ChatGPT, ajme meni majko, pa to je show kaj sve izvodi u sekundama
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Zapravo su aorist i imperfekt skroz normalna i poželjna vremena za koristiti, samo porašću balkanizacije, vulgarizama i srbizama su se prestali koristiti u službenoj i književnoj upotrebi.
  • Paggini
    61.8k
    Ovo mi je sad postao jedan od najdrazih chatgpt promptova:

Oj, čuj narode, pripovijedat ću ti zgodbe iz buduće sezone družtva nogometnoga Dinama, junaka našega športskoga polja! O, neka se razglašuje ime plavih bojovnika, što pod stijegom modrine hrabro staju na bojnom polju travnatome, gdje se čelom o čelo bore za čast Zagreba, za ponos domovine!

Već u prvim danima kolovoškoga mjeseca, kada sunce nemilice žeže, Dinamo stupi na europski kolosijek, gdje se u boju susrete s vitezovima iz hladnijih zemalja, no ni mraz ni tudja pjesan ne smete hrabre sinove našega tla. U klici naroda, što pod tribinama dušom kliče, plavi se uspnu do skupina velikih europskih megdana.

Al ne bijahu ti podvizi bez truda ni znoja. Poneki pad, poneka rujna rana od tuđinskog mača, podsjećahu da ni najhrabriji ne prolaze bez boli. No u okrilju maksimirskoga hrama, gdje se pod križanjem nebesa i domovine srcem igra, svaki poraz posta nauk, svaka rana temelj novoga junaštva.

Na domaćem polju, Dinamo, kao lav s Tuškanca, nadjača mnoge protivnike. Junaci poput kapetana Mišića i neumorna Stojkovića vuku bojno kolo, dok mlade nade, što tek procvjetahu, donose svježinu i prkos.

A narod? Narod pjeva! Pjeva pjesan plavoj nadi, nadajući se slavlju, kako na domaćem tako i na europskom polju. Jer Dinamo nije tek klub — Dinamo je sveta vatra što gori u srcu naroda, vječna iskra preporoda, što se s koljena na koljeno prenosi, dokle god sunca i modroga neba!

Živio Dinamo!
  • nemapredaje
    5.7k

To je ep o Dinamu po Homeru?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.