• Sajla
    11.5k
    Sotonske ružice.Mali Zeus

cvjetovi-zla-1632227967.webp
  • Droljo
    19.8k
    Imamo i mi konja za utrku.
  • Mathiasovi Chageri
    5.8k
    Pitanje, ako netko zna. Hajduk je pod kaznom zbog kršenja FFP. Među onim odrednicama kazne, ako se ne varam, sam pročitao i da ne mogu registrirati idućih godinu dana igrače za europska natjecanja. Jel to istina ili je to uvjetna kazna?
  • Miro Vugrinec
    9.3k
    Pitanje, ako netko zna. Hajduk je pod kaznom zbog kršenja FFP. Među onim odrednicama kazne, ako se ne varam, sam pročitao i da ne mogu registrirati idućih godinu dana igrače za europska natjecanja. Jel to istina ili je to uvjetna kazna?Mathiasovi Chageri

Nisam upućen previše, ali ako su Ivusic, Karacic i Pajaziti participirali u utakmici protiv Zire, to znaci da smiju registirirati za europske tekme, sto je bolje i za nas jer u slučaju njihovog malo vjerojatnog prolaza u skupinu konf lige, bolje nam je da Rebić, Pajaziti, Karacic, dva stopera i koga već dovedu igraju Europu i tamo se trgaju, pa budu umorniji u hnl, nego da preskaču Europu i igraju samo hnl
  • FazeN
    402
    Mogu registrirati uredno.
  • FazeN
    402
    Inače od svega ovog su mi najzanimljiviji mediji. Sjećate se linča na Baturinu, Pjacu, Petkovića s narativima da su odbili smanjenja plaća, pisalo se o tom danima.
    Sad kad je Šarlija ima evo nekoliko dana odbio uopće diskutirati o smanjenju njegovog ugovora - nigdje ni teksta.
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Kolko sam ja skuzil to je samo uvjetna kazna. A i mislim da je neko na nekom podcastu. Moguce da je bil onaj zoki talijan ili Kvasina govorio da GVizija namjerno krsi ffp slagajuci ovaj rok ekipu za valjda duze vrijeme, jer zna da sljedece ljeto nece moc dovodit igrace zbog kazne.

Mislim koliko su ludi me ne bi cudilo da je istina :grin:
  • Juznjak
    4.3k
    bolje nam je da Rebić, Pajaziti, Karacic, dva stopera i koga već dovedu igraju Europu i tamo se trgaju, pa budu umorniji u hnl, nego da preskaču Europu i igraju samo hnlMiro Vugrinec

Preskaču oni Europu zadnjih 15 godina. I ja sam isto tako razmišljao, ali je prošla sezona baš dobro pokazala da uvijek sve ovisi o nama. Ako će Dinamo bit na razini neće oni imati šanse.
  • Georg Koch
    6.3k
    samo je problem što Žaper ima plaću koju mu nitko neće nigdje dat ni pola.FazeN

Koliku moze imati?
  • Mr Anderson
    13.2k
    Capan i Žaper su dobili "bipolarni tretman" kako bi ga nazvao PetkovićFazeN

Drago mi je za Žapera...This is what you want, this is what you get. Bara ga je htio usmjeriti u Dinamo jer smo mi tada pokazivali interes za njega, on je to odbio jer je želio samo u Hajduk. Pa evo mu, sad ga žele šutnut ko staru kantu.
  • Paggini
    61.8k
    Koliku moze imati?Georg Koch

Navodno 700-800k, kako pisu po forumima

Edit: iako mi se realnija cini ova @FazeN procjena od 500k
  • FazeN
    402
    znam da on je u top5 igrača Hajduka s visinom plaće. Cifru ne znam pa neću tvrdit. 500k+ negdje MISLIM.

To je istina. Samo tko će pokriti ovakvu plaću Žapera haha ima još ugovor skoro 3 godine haha.
    Capan ima ugovor još par mjeseci samo, tako da sam čuo prodaja dok mogu, ili produženje ugovora i posudba negdje jer oni računaju Richter dolazi, a Mainz odbio prvu ponudu.
  • hardek
    5.4k
    Jesu oni uopće platili Žepera Osijeku na kraju ili i tih milju eura još visi negdje?
  • Goncalo Santos
    287
    mislim da nisu, ako se ne varam Osijek je njima ostao duzan za Nejasmica pa su platili manje ili nista.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.