• E46
    1.7k
    Pitam se stvarno sta to supljoglavom kretenu rakiticu treba u zivotu da se on umislio u neku misiju spašavanja kluba kojem nema spasa, ja da sam mu stari i da nsvijam za Dinamo odrekao bi ga se javno pas mu mater jebo
  • FazeN
    402
    Capan i Žaper su dobili "bipolarni tretman" kako bi ga nazvao Petković. Poručeno im je da nađu druge klubove, samo je problem što Žaper ima plaću koju mu nitko neće nigdje dat ni pola.
  • Ludovic IX
    9.4k
    Oni bi da im igrači oproste place pa doveli za manje duplo bolje igrace. Zašto se mi togs nismo sjetili?
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Koji je Rakitićev interes od njih? Okej, kum voli Hajduk. On sam nije od doli, čak niti podrijetlom, nije bivši igrač...a praktički preko noći se odriče pun k arapskih para da bi došao igrat, ne samo to nego sad postaje i suvlasnik maltene. Znam da nije najoštriji nož, ali u sve to se upuštat sad sam zato kaj eto kum voli mi izgleda nadrealno
  • FazeN
    402
    To pišu ližu se jer odnosi DP i Hajduka nisu dobri uopće, a da ne govorim Udruga i DP. Udruga je pokrenula čak par sudskih postupaka protiv nekih novinara iz DP zbog "povrede časti i ugleda" dobre Udruge.
  • BBB Sibenik
    6.1k
    Pitam se stvarno sta to supljoglavom kretenu rakiticu treba u zivotu da se on umislio u neku misiju spašavanja kluba kojem nema spasa, ja da sam mu stari i da nsvijam za Dinamo odrekao bi ga se javno pas mu mater jeboE46

@Tvrdica McTvrdi Ja sam čuo da Rakitića za Split ne veze Hajduk ni u početku kad je dolazija nit sada. Nego njegov privatni projekt koji radi na području Splita. Na račun toga su ga “ucijenili” da potpise za Hajduka i pomogne da uzmu taj naslov. Nikakv Hajduk, kumstva itd
  • deda
    39.2k
    Faze ako nam nastaviš ovako davati informacije iz rivala morat ćemo ti platiti tjelohranitelja. :cool:
  • Paggini
    61.8k

Evo javljam se dobrovoljno
  • deda
    39.2k
    Može, može, ti si pod utezima. :strong:
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    privatni projekt koji radi na području SplitaBBB Sibenik

To ima puno više smisla. Opet, ako je neka random investicija, pa to je valjda mogo i u Španjolskoj...no dobro nebitno više
  • FazeN
    402
    haha, prijete mi svaki dan s lažnih profila svako malo, to je bolest..
  • Droljo
    19.8k
    Evo javljam se dobrovoljnoPaggini

Jesi se dovoljno nabildal?
  • Antisha
    857
    Nijedan narkoman nema šanse
  • Paggini
    61.8k
    Jesi se dovoljno nabildal?Droljo

Funkcionalno bildamo, da mogu obraniti našeg dobrog Fazea, a i trčati za njima u šumu kad krenu u klasičnu partizansku bježaniju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.