• Zoran
    730

Slazem se da je 25€ puno, ali samo da ti ja napisem svoj primjer u firmi iz Zagreba di radim. Znaci svakodnevno saljem van ( Austria, Njemacka vecinom) kutije (25x30x15 cm) oko 3 kg tezine i cijena slanja ti je oko 22 eura ( dolazak za dva dana-cestovni prijevoz), a ako hoces brži dolazak (sljedeci dan-avionski prijevoz q) je oko 90€. Saljem putem DHL-a. Kad saljem u Švicarsku onda je pet puta skuplje. Isto imamo neki ugovor sa DHL-om kao sto i Dinamo vjerojatno ima sa nekim od dostavljaca. Tako da ti je vjerojatno to normalna cijena nazalost u danasnje vrijeme.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    hvala ti puno,onda je to tako jbg nema.druge . Cini mi se da i je dhl i pitanju
  • NitkoBitan
    40k
    NOVA ROBA JE U GRADU, tj. na web shopu :cool:

Svakako napredak u odnosu na proslu sezonu.
  • dinamozivivjecno
    3.6k
    gledam sad malo ponudu nove trening opreme i moram priznat da mi i dalje to lose izgleda, od sve opreme samo jedna ima original grb, a ostale klasika kao i prosle godine, malo je rec da je Castore trenutno promasaj...
  • marcio amoroso
    54.4k

Ima baš dobrih stvari.
  • badjibadara
    10.9k
    hvala ti puno,onda je to tako jbg nema.druge . — Kujtim Shalla

Izgleda da je samo jednosmjerno ta cijena. Danas mi stigla posiljka od castorea iz njemacke, dosta toga uzeo, zapakirano u veliku crnu vrecicu, fed ex, 6eur shipping. Sinoc javili na mail da je krenulo iz njemacke. Deru nas na svemu jbg.
  • NitkoBitan
    40k
    Dominiraju plava i crna boja i to je bitno. Ovaj bijeli/sovi grb mi cak i pase na crnu boju.

Meni je ova travel brutalna. Samo ne znam kaj se tice velicina, treba to isprobat prvo. U shopu mi se cak cinilo da naginje nekoj verziji slim fita, onih 5% materijala mimo pamuka djeluje kao da "steze obruc". Edit: materijal se zove elastin, Combe bi rekao logicno :sweat:
  • Noel
    25.7k
    Sviđa mi se trening i matchday oprema. Sigurno će se nešto kupit, prošlogodišnje je baš bilo tragično ružno, ovo je odlično.
  • Paggini
    101k
    Hm, pa čak mi se par komada i sviđa. Ne želim biti TAJ TIP, ali čini mi se da bi klasični grb ljepše sjeo na sve ovo, pogotovo ovu sivo tamnu dvodijelnu trenerku.
  • Noel
    25.7k

Slažem se,ako ne klasičan grb barem malo d.
  • masacusec
    8.3k
    Klasični grb bi razbio tu monokromatsku monotoniju.
  • NKDZ86
    10.1k
    i opet kad gledam ,neću si ništa uzet. nije to to s tim grbom, a cijene su paprene.
    pa ona trening tamnoplava majica s klasičnim grbom iz prošle sezone šta nije bila u ponudi je čudo, ne znam zašto nije došla u ponudu, bila bi sigurno uz dres najprodavaniji castore artikal.
  • Crni86
    25.1k
    Puno bolja trening oprema nego prosle sezone.
  • Nolifer
    15.8k
    Ha ne znam, nisam oduševljen, za sad... :gasp: :sad:
  • Crusades
    26.1k
    Kolekcija je svakako bolja nego prošlosezonska (od onog kriča je teško ne bit bolji), ali i dalje nije maksimum oduševljenja.

Kako god, nešto će se uzeti svakako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.