• Tvrdica McTvrdi
    1.3k
    Samo da znate Rebić nema 450 plaćuFazeN

Kao više ili manje? Ja samo znam da se u Supetru i Nerežišćima nisu dijelile nove parcele i vinogradi, ne znam za ostala mjesta na Braču
  • criticus
    4.4k
    Još Santini i ljudi riješili prvenstvo. Čestitke
  • NitkoBitan
    29.7k
    Jedan forumas ga sad šlajfa u ekstazi.
  • Noel
    14.2k
    Onaj ko dovodi igrača poput Rebića u Hajduk je baš nova razina budale. Uz i onako ludo stanje uma dolje i kompletnog naroda i kluba sad još dovode igrača ljenčinu i kojem je karijera u rapidno silaznoj putanji sa incidentnim karakterom. Prognoziram ili obračun sa suigračima i Livajom ili sa Garciom ili sa publikom. Ovo je baš ludi potez očajnika i točka di nema više povratka. Mislim da je ovo sezona konačnog raspada i kaosa kod njih dole.
  • Miro Vugrinec
    9.3k
    Ante Rebić je za hnl top pojačanje i zao mi je sto su ga tovari potpisali. U ovoj priči naši navijači se ponašaju kao tovari i totalno neobjektivno komentiraju situaciju.

Npr mi smo doveli Gabriela Vidovića koji nije skupio ni 90 minuta prošle sezone u Mainzu, platili ga milju i pol, on koji je desetka je nama prvi izbor na krilu i "super pojačanje"
    A Rebić je odigrao 28 utakmica prošle godine u serie a i priča se kako već 3 god ne igra ozbiljan nogomet. Uz to sve kad nadodamo kakva je karijera Rebica i sto je sve dostigao apsolutno nemjerljivo bolje i jače pojačanje od naših krila.

Tako da treba reci da je Hajduk ovdje isposlovao vrhunski i ako je istina da ima 450 tisuća to je isto stvarno odlično odrađeno s njihove strane. U ovom našem hnl je i Erceg se sprdao s ligom, a vani ni u Emiratima, Danskoj, Nizozemskoj nije mogao prismrditi golu, tako da ne sumnjam da će i Rebić raditi razliku.

Također da napomenem, ne bojim se Hajduka samo pokušavam neutralno sagledati transfere i naših konkurenata. Imamo jaču ekipu od njih i sa njim, ali ne treba se lagati i pričati da je to prosječan transfer za hnl prilike, kada to nije
  • FazeN
    324
    NESLUŽBENO (moram biti pametan), do 900k će imati Rebić. Odmah više Krovinovića ali manje od Livaje.
    Zadnja moja objava o plaći da me ne psuju opet da o tom pišemo :confused:
  • FazeN
    324
    Richter je po zadnjem otpao. Mainz ne želi plaćati postotke njegove plaće koje Tovari predlažu.
  • Noel
    14.2k

Miro ne pričaj gluposti. Uspoređuješ mladog hrvatskog reprezentativca od 20 godina koji je došao iz Bayerna i igrača od 32 godine koji je propao. + upitne razine profesionalnosti i glave.
  • Keyser Soze
    15.1k
    900k će imati Rebić.FazeN

Opet će sponzori financirat jer hajduk ove pare nema
  • Miro Vugrinec
    9.3k
    Miro ne pričaj gluposti. Uspoređuješ mladog hrvatskog reprezentativca od 20 godina koji je došao iz Bayerna i igrača od 32 godine koji je propao. + upitne razine profesionalnosti i glave.Noel

Prva stvar Vidovic vise nit je mladi reprezentativac, niti mu je 20 godina, nego 22, nit je proveo sezonu u Bayernu, nego pola sezone u Mainzu gdje nije dobio minute, oa ga Bayern povukao samo da trenira.

I za kraj, nez po čemu je upitne glave, nigdje se nije posvađao, svigdje je igrao, jedino sto je "upitno" i neprofesionalno je istina koju je rekao o Dalicu i sto svi igrači misle ali nemaju muda javno reci
  • NORTE
    17.9k
    NESLUŽBENO (moram biti pametan), do 900k će imati Rebić. Odmah više Krovinovića ali manje od Livaje.
    Zadnja moja objava o plaći da me ne psuju opet da o tom pišemo
    FazeN

Samo ti slobodno piši svoje informacije.

Dolazak Rebića je puno jači znak za euforiju od dolaska Rakitića pa i ozlijeđenog Perišića, kao i Brekala.
    Ne sjećam kad su imali ovakvu ljetnu eksploziju zbog nekog dolaska, možda i nikad...

Euforija je stigla na velika vrata!
  • Mali Zeus
    18.9k
    nisi baš pratio njegovu karijeru?
  • FazeN
    324
    Postoji priča da Rakitić daje i svoju lovu iz džepa i spašava brod, pa će nadoknaditi kasnije sa sponzorima. Neću to tvrditi jer su škakljive teme, a Tovari mi redovno prijete svaki dan u porukama s lažnih profila, to je bolest velika. Također provjereno da znate čitaju Zonu, jer danas kad sam popodne napisao da je Hajduk dogovorio sve s Rebićem, jebali su mi majku da sam dio njih a radim s vama tu, bolest.
    Ali garantiram da nema plaću 450k, a do 900k
  • Noel
    14.2k

Ovo kaj pričaš za Rebića je mantra koju su prije toga tovari pričali i za Kalinića i jednog i drugog, za Melnjaka, Krovinovića za Rakitića, Brekala, za sve te povratnike koji nisu više razina za ozbiljan nogomet. Te euforične priče da je Rebić ozbiljan igrač mogu tovari prodavat po svojim forumima. Kao što su prodavali i za sve ove gore nabrojane pa im ništa nisu donijeli. Takvi igrači da vrijede nebi ni razmišljali o Hajduku a kamoli dolazili ovdje.
  • Ruki93
    89
    Koliko god naša nije liga nije previše kvalitetna ne trebaju ni tako podcjenjivat pa tvrdit da igrac koji niti jednom nije upisao 90 minuta za Lecce da ce pravit takvu razliku kod nas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.