• Zg123
    2.1k
    Oni umjesto da su doveli Maresica su spiskali pare na Ivusica iako imaju mladog golmana iz svoje skole koji se pokazao dosta dobrim na pripremama. Sad ih Istra moze navlaciti i musti koliko god hoce
  • FazeN
    330
    Marko Rog želi nazad u Varaždin. Ima ponudu od Rijeke istina ali ako Caglijari raskine ugovor on bi rađe kući u Vž. Rijeka ipak u prednosti - financije.
  • hardek
    5.4k
    Iskreno meni je Marešić možda i najbolji stoper u ligi s loptom u nogama. Ali nećemo se lagat, u defanzivi i nije najjači. Stoperski par Marešić-Raci bi mogao biti defanzivno jako jako loš
  • rioda
    9.4k
    Marko Rog želi nazad u Varaždin. Ima ponudu od Rijeke istina ali ako Caglijari raskine ugovor on bi rađe kući u Vž. Rijeka ipak u prednosti - financije.FazeN

Želi li onda nazad u Varaždin ili će otići u onaj klub koji mu više ponudi? :chin:
  • NitkoBitan
    29.7k
    Zeli da mu Varazdin ponudi vise :grin:
  • FazeN
    330
    haha, Varaždin je želja hoće kući to je provjereno (napišem ja kad je navodno kao danas oko Hajduka gore), problem je što on voli i lovu, a ako mu Žabari raskinu ugovor neće nešto love ni on ubrat jer ne želi više biti tamo. A i pričalo se da bi mogao Marinu zamijeniti lagano.
    za Maresica tvrdim 100% hoće u Hajduk. Nikakve cifre što mediji laprdaju 2 milje nisu, Istra hoće 500k + bonuse, i fiksno da plate. Hajduk želi na rate kao što će platiti Šiptara. Nije fiksan ni njegov transfer iako je manja cifra u pitanju.
    Oni trenutno nemaju za papar dolje. To se znalo odavno ali trenutno je situacija još gora.
  • Ivdzo11
    8.1k
    Ante Rebić je ipak prihvatio ponudu i dolazi u Hajduk.

Kako doznajemo, presudila je njegova želja za ostankom kući te je sada na pragu potpisa za Hajduk.
  • FazeN
    330
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/712893
    Dakle ovo više nije navodno, onda je izvor dobar, pišemo o Hajduku onda lagano ovih dana :)
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k
    Znamo epilog zadnji put kad se predstavljalo igrače :wink:
  • FazeN
    330
    Samo da znate Rebić nema 450 plaću, ne smatram nikog ovdje majmunima da znaju o čemu se radi :smile: također nije imao niti jednu ponudu s bliskog istoka, samo Nizozemska. To je priča za malu dicu
  • don
    14.7k
    Ante Rebić je ipak prihvatio ponudu i dolazi u Hajduk.Ivdzo11

e super :sweat:
  • Zg123
    2.1k
    Odlicno stize im Rebic, to je tempirana bomba i samo je pitanje trenutka kada ce eksplodirati. Da je tu ludi Gattuso mislim da bi ga uspio drzati pod kontrolom, ovako pod Garcijom jako tesko ce to biti
  • Zagreb1992
    2.5k

Meni samo nije jasno čemu toliko zamaranje sa plaćom igrača Hajduka ? Jel im plaćamo članarinu pa da nas to zanima ?
  • bbb medimurje
    4.2k
    Samo da znate Rebić nema 450 plaću, ne smatram nikog ovdje majmunima da znaju o čemu se radiFazeN

Opet je neko zemljiste zaduzeno
  • FazeN
    330
    Naravno da ne, mislio sam da na ovu temu pišete takve stvari o klubovima iz naše lige pa sam htio podijeliti što znam, ali u redu, držimo se drugih stvari onda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.