• Dr Hofmann
    3.5k
    Jebi se Petkoviću, baš si jazavac. Ispao je papčina teška.
  • wolfgang14
    2.7k
    Ljudi molim vas nemojmo se međusobno svađati i još više razdvajati. Pogotovo radi ovoga, stvarno nije TOLIKO bitno. Izgleda da nit je Boban rekao cijelu priču, nit Petković i to je u redu, istina će uvijek biti negdje u sredini. Boban pokušava održati mir te je rekao da se sve elegantno riješilo, Petković je tu dodao svoj dio gdje je koristio grube riječi ali svi znamo kakav je on, rekao je to jer želi sačuvati svoj neki obraz/ego. I okej. Ta priča je završena. To je sad prošlost.

Dio navijača će držati Petkovića u pozitivnom a dio u negativnom sjećanju i okej. Neka zadrže to za sebe jer ponavljam, nije toliko bitno pogotovo sada prije sezone i gostovanja u Osijeku. Na kraju krajeva svima nam je (nadam se) Dinamo na prvom mjestu.

Pa kaj nije dosta što dio navijača i simpatizera dinama je već podijeljen na ove koji su za mamića i na ove koji su za Bobana, sad još da se dio navijača koji je za Bobana podijeli na ove koji više vjeruju Bobanu i ove koji više vjeruju Petkoviću pa da se međusobno koljemo i svađamo. Ne treba nam to. Bar ne tu na Zoni, nek se ovi na fejsu svađaju, oni tako i tako i dalje zazivaju Mamića nakon svake izgubljene utakmice, nek oni vode te bitke.

Ajmo se barem mi na Zoni (koje iskreno smatram jedinim mjestom gdje su pravi navijači) držat zajedno i ne djeliti na još više frakcija. Velika većina ovdje nas je u Bobanovom taboru, nema smisla se razdvajati oko gluposti
  • Ritam Ulice
    1.2k
    Petko sjeo na kauc i druka. Pa ja ne vjerujem sunce ti jebem sta gledam i slusam
  • Dinamosaur
    2.4k
    jos idiot izjavi da je s Biscanom imao turbulentan odnos i kako Igor trazi da bude sve po PS-u. Da se u pocetku nisu slagali oko ideje igre a nakon minutu kaze da se nisu slagali zbog sitnica koje se vise ticu stvari van terena..

Ma stalno sam sebe pobija u izjavama kroz cijeli intervju. Serator bipolarni
  • don
    14.7k
    bravo, odličan post.

Ljudi molim vas nemojmo se međusobno svađati i još više razdvajati. Pogotovo radi ovoga, stvarno nije TOLIKO bitnowolfgang14

Ajmo se barem mi na Zoni (koje iskreno smatram jedinim mjestom gdje su pravi navijači) držat zajedno i ne djeliti na još više frakcija. Velika većina ovdje nas je u Bobanovom taboru, nema smisla se razdvajati oko glupostiwolfgang14

i nemojmo idućih 5 dana piliti po istome, ponavljat iste stvari. okej, svi ste iznili svoje mišljenje i to bi tribalo bit dovoljno.
    svađanjem i stvaranjen različitih tabora samo štetimo klubu kojem je potreban mir.
    nije bitno, Petković je otiša na svoju stranu, mi na svoju. Nikoga ovo neće brigat za pola godine, a klub koji pati sa raspodjelama sigurno da bi osjetio posljedice.
  • CastAway1986
    3.6k
    Dvije su verzije priče al ocito je istina negdje na sredini!
    Vi pojedini ste smiješni koliko vrijeđate bivšeg kapetana, otišao je svojim putem i tu priča završava..
  • cibona
    5.9k
    Moje duboke isprike treneru, vizionaru, ali prije svega gospodinu Čačiću koji je još jednom dokazao da je ispred našeg vremena. Prvi je krenuo u rekonstrukciju momčadi, prvi je uvidio početak stvaranja senatorske klike i jedini je trener koji je bio spreman suprotstaviti im se, a to ga je, na žalost, koštalo posla...

Vrijeđao sam ga, omalovažavao, ismijavao, ali s razlogom sam ja za tipkovnicom, a on na nogometnim travnjacima.
  • Zg123
    2.1k
    Uzeo je i Cacic Petku 10tku i dao je Baturini a njega vratio na spicu, zato ga i ovaj ne podnosi, ali ne treba sad glorificirati Cacica imao je on puno gresaka kao SD i umalo nas je njegova tvrdoglavost i los zimski prijelazni rok kostao naslova
  • Pacho
    2.8k
    https://streamable.com/hu2pyx

Petko o saptacu magarcima, dr. Cacicu, i njegovom pristupu derbijima. Nadam se da ce i Kovacevic biti na tom tragu i tretirati ih kao nedoraslu sirotinju kakva jesu.
  • njurci10
    121
    Jednostavno, Petković je Prošlost.
    Ova nova ekipa je budućnost.
    Jednostavno ignorirati u subotu je utakmica :cool:
  • Izet Hajrović
    6k
    kako si to uspio zaključiti na temelju intervjua gdje i Petko kaže da mu je Cannavaro priznao kako su mu iz kluba rekli da će sa senatorima imati problema, a na kraju s njima nije imao niti jedan problem? Zlonamjerno diskreditiraš Petkovića. Ako netko od dva glavna aktera ovog intervjua ima problema s egom, to sigurno nije Petković. I opet ponavljam, nije toliki problem odlaska (s kojim se ne slažem), neka Zvone ima svoju viziju, ali ako je vama normalno da se predsjednik Uprave tako ponaša, da laže okolo o igračima, uostalom, iskrivljuje istinu i prema javnosti, ne drži do svoje riječi, onda stvarno nemam riječi. To nije primjereno gospodskom klubu kakvim se predstavljamo.
  • Orc123
    12.7k
    fejs stranica
  • duksy
    385
    Petković je sad pokazao zašto smo imali 4 trenera prošle sezone.
    Jutros se još više veselim novoj stranici kluba i jedva čekam subotu.
  • Jos-Optimus
    6.7k
    jesi ti prodao profil Kapetanu Americi, jer nemam drugog objašnjenja?
    Vi navijate za osobe, a ne za Dinamo. Imate svete krave čije narative prihvaćate u potpunosti. Ajmo ovako, imamo 2 osobe. Jedna nikada o nikome ne govori loše, poznata je kao veliki radnik i profesionalac i prepričala je situaciju s.raskidom tako da je 2 igrača opisala kao najbolje u ligi, izvrsne dečke. Druga osoba dolazi u podcast i, osim opravdanja za raskid ugovora, krene šibati paljbu po čovjeku govoreći da je bipolaran, omalovažavajući Dapca, govoreći javno uznemirujuće stvari o Stojkoviću i drugim bivšim trenerima. I ti to opravdavaš? Ja nisam htio vjerovati da je takav, ali ovo je katastrofa, ništa Dinamo, samo on
  • BluePhone67
    5.2k
    Mislio sam napisati svašta nakon onog jucer, ali kažu da je jutro pametnije od večeri pa ću biti kratak.

PETaKOlona ti nisi zakasnio 3 minute na sastanak kako kažeš, na sastanku niste bili sami upravo zbog ovakvih priča rekla-kazala i koliko si puta kao kapetan ove sezone zakasnio na trening ? Srami se dečko, trebalo te potjerati odmah nakon Trga i one fantastične atmosfere kada si nam svima rekao "TIŠINA, SADA JA GOVORIM" a za kaznu si dobio još bolji i izdašniji ugovor dok ste ti i Tarzan sapunali dasku svima onima koji vam nisu odgovarali u daljnjim poslovima preko leđa Dinama. Pljuc.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.