• Jaki991
    353
    Kad ih je na čelu sa našmrkanim gledalo 150 ljudi na tribinama tad nije imao muda komentirat autokraciju u Dinamu i informirao navijače o stanju u klubu, zapravo u svakom tom medijskom istupu gdje je glumio velikog mamojebača bez dlake na jeziku nije spomenuo glavne probleme u klubu koje je svaki pravi navijač osjećao… klasični kalkulant
  • Ritam Ulice
    1.1k
    Sad treba stat iza kluba jace nego ikad. Puna podrska Bobanu.
  • Crni86
    13.2k
    Vama je normalno da Boban bez trenera odlučuje tko će igrati, a tko ne? Je li pitao Kovačevića što misli o Petkoviću i Pjaci?Izet Hajrović

Da li ti znas kako funkcionira sportski klub? Meni se sve cini da ne znas. Vidim da guras svoje neke ideje kako zvone glumi trenera…

Prvo sportski sektor na celu sa sportskim direktorom/clanom uprave za spor postavlja stil igre, sportski sektor samim time bira i formaciju za stil igre. Nakon toga po tim kriterijima se bira trener koji pase tim kriterijima plus ako se neki jos navedu, ali formacija i stil igre su kljucni. Nakon toga sportski sektor kreira roster, svakako moze se pitat za MISLJENJE trenera, ali trener tu ugl nema pravo glasa jer je to posao sportskog sektora koji za to preuzima odgovornost.

Trener trenira roster, vodi trenazne procese, provodi strategiju i ciljeve koji su mu dani od strane sportskog sektora ( razvoj mladih igraca, okomit nogomet itd) i moze dati PRIJEDLOG za popunom ili smanjenjem rostera.

Sada ne znam da li samo ne znas ili namjerno iskrivljujes cinjenicu sta je Zvone sam rijesio situaciju sa pjacom i petkovicem. Jer upravo to i je zadatak clana uprave za sport, to nije posao trenera. Isto tako sta je jako zlobno rec boban je reko kovacevicu da igra 433. Ne, boban je odbarao formaciju prije nego je birao trenera jer se tako i kreira sportska politika, tako se kreira bilo kakva politika u bilo kakvom podrucju koje ne mora biti ni sport. Tako da mi se sve vise cini da si samo zlonamjeran u iskrivljivanju cinjennica.
  • Thor
    397
    Mislim da klub ne bi trebao uopce sluzbeno na ovaj intervju reagirati pogotovo ne na nacin da ispravljaju u medijima netocni navodi i time samo dodatno dize nepotrebna buka i daje novinarima i medijima dodatno prostora za klikove i zaradu osim mozda klub na sluzbenu stranicu kluba staviti sljedecu informaciju...
    "Gradjanski nogometni klub Dinamo i njegovo vodstvo vidjelo je i culo intervju bivseg igraca Brune Petkovica u potkastu.
    Nemamo kometara, a bivsem igracu zelimo svako dobro u njegovom daljnjem profesionalnom i osobnom zivotu.
    GNKD"
  • NitkoBitan
    29.6k
    Najbolje za klub bi bilo potpuno ignoriranje i to je to. Pobjeda u Osijeku odgovor na sve.
  • Dinamosaur
    2.4k
    bilo bi glupo komentirat i onda u komentaru napisat 'Nemamo komentara"
  • Thor
    397
    pa ok kaj velis ali nemamo kometara na njegove izjave ali dajemo info da smo sve culi i vidli i gospdski ga odje.
  • vjeko1701
    16.8k
    Youtube ili njihova službena?
  • San Lorenzo
    20.3k
    Klub je svoj stav iznio tako što je sa motiviranim i fizički spremnim sportašima što nastavio što dogovorio suradnju na obostrano zadovoljstvo

Na ogorčenog čovječuljka koji za svoju kvalitetu nije našao ništa bolje od kluba koji se zove Kučelispor više ne treba trošiti ni vrijeme ni energiju...zanima me tko će mu biti kriv kad ga i odande nogiraju za 6-12 mjeseci...
  • Dinamosaur
    2.4k
    ma bolje ga uopce ne spominjat u objavama kluba.
    Ako ce Zvone imati potrebu rijesiti privatno s njim ok, al ovako bi mu samo dali na vaznosti.
    Eventualno neka objava o Zvoni Bobanu, bubam- 13.5.90. dan koji se ne pamti..
  • jedan u nizu
    14.3k
    Cuj Boban slaze momcad Kovacevicu.

A mi jos nijednu sluzbenu utakmicu nismo odigrali.
  • pešća
    478
    Znači odrasli čovjek, profesionalni nogometaš, igra jebene dječje igrice cijele noći pije treninga, prije i poslije utakmica. I tako već 10 godina. I što bi se točno promijenilo da je potpisan novi ugovor? I dalje loše navike i još slabije performanse zbog godina, a cijena njegovog ugovora paprena jer mora isplatit sebe, Ivu, Tarzana i brata u dugovima.

On je svoju karijeru ocijenio 10/10 u podcastu, a svatko normalan ga ocjenjuje budalom jer da nema mentalne blokade bio bi igrač za najbolje klubove.
  • Thor
    397
    velim,nacelno ne bi da klub uopce kometira. Ali bumo videli kaj bu na kraju
  • Crni86
    13.2k
    Sad nakon ovog intervjua kaj mislite na koga je mislio cannavarao u svojoj objavi kada je odlazio??? Tad je negiran sukob petkovica i cannavara, a meni se bas cini da je petkovic okrenuo svlacionu protiv njega jer ga ovaj nije bas previse jebao - drinuo ga je isto tako u ego jer nije u njega gledao kao u boga.

Neke stvari pocinju imati sve viss i vise smisla. Barem meni ovako kada razmisljam unazad, spajam povezujem. Pa ona sezona prije na jedva pod jakirom… Oni smrdljivi balkani… 0:3 od lokse Oni su radili u dinamu ono kaj se mi rugamo zasto dolaze raketa, reba, dzeko u hajduk…. Oni su u dinamu bili na godisnjem odmoru, radili kaj su htjeli, pili, pusili, isli van, igrali igrice do ujutro i za to primali milju eura po sezoni….
  • Str1nger Bell
    2.4k
    Bas cudno da je imao problema sa Cacicem, Biscanom, Bjelicom, Dalicem, Cannavarom i sad Bobanom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.