• Droljo
    19.7k
    Ma to je KTC dok je NBA dero..
  • mosad
    1.6k
    Drago mi je da si ti još tu Kevine
  • deda
    39.2k
    I svakim danom postaje sve veći.
  • Crusades
    17.3k
    Danas je prešišao sve domaće "Dinamovce".

Zapravo, prešišao ih je davno, samo se to danas vidi.

S razlogom se nikad nije spominjao kao senator.
  • Crni86
    13.3k
    Dajte prijateljsku sa kebabsporom, da katerina zavalja jedsn lakat petku. Da ga pregazi kao jureci vlak
  • Borovljanin
    252

Nisam pogledao cijeli podcast. Kaj je Petko neš za njega govorio?
  • Crni86
    13.3k
    ma nije, ali bi bila nekakva karma da ga najveci profesionalac poslozi kao metar drva.
  • Jurki
    18.7k
    Meni je drago da konacno i najveci pljuvaci KTC-a mijenjaju misljenje i dolazi im iz guzice u glavu kakvu igracinu imamo u klubu i profesionalca.
    Cesto osporavan, popljuvan od mnogih ali se doticni gospodin onako gospodski istovario po istima - svojim izvedbama na i izvan terena.
  • MolonLabe
    587
    Bas si danas ramisljam, ja sam radio u jednoj firmi gdje sam ja bio jedini od nas 20 koji je radio ko konj cijelo vrijeme dok su se drugi setkali okolo, kasnili na posao ili bjezali na pus pauze svakih 15 minute. Nije lako pogotovo mentalno. I tko god se nade u takvoj situaciji ili ce postati ko svi oko njega ili ce se pokupiti negdje drugdje.

Dragi KTC nadam se da shvacas da je plavi puk jako zajeban sto se tice velicanja imena i kada ti kao Francuz vidis hrpu ljudi s tvojim prezimenom na sebi moras znati da to ovdje kod nas znaci jako jako puno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet