• NVKOD
    6.1k
    Još jedan dokaz zašto nikad ne uzimam dresove s prezimenima igrača. Ovako javno srati po klubu koji te vinuo u visine, sramotno, rekao bih i bolesno.

Nebitno tko je u pravu, neke stvari ipak treba zadržati za sebe. Dogovori kavu, ispričaj si sve u četiri oka, a ne namjerno unositi nemir u ekipu i klub nekoliko dana prije početka prvenstva pa da će biti da "vi ne možete bez mene" ako slučajno kiksamo...

Apsolutno ružno, nepotrebno od "legende kluba". Nisam znao da legende kluba u slobodno vrijeme pljuju i vrijeđaju po svemu.

Petko je odavno postao balast cijeloj ekipi zajedno sa "senatorima" koji su drmali svlačionicom. Na kraju se nije moglo spavati zbog izgubljenog prvenstva, daj me nemoj zaje...

Moj dres će oduvijek biti prazan jer zna se što je jedino važno, a to je grb, a ne igrač.
  • Sučić
    0
    Moj prvi komentar na zoni ali moram reći. Na ovaj način ovakvom gestikulacijom i podsmjehom na licu ne opravdavaš svoj obraz, užasno mi je žao ali petko nisi u pravu... samo ovih 7 dana imao si od Lokomotive do Varaždina... a ostale rečenice služe za 4 oka. postojao je kudikamo elegantniji način.
  • Orc123
    12.7k
    Samo cu jos nesto dodati! Jedan i jedini Dani Olmo, Gospodin!

Zelim ga vidjeti u bilo kakvoj funkciji u Dinamu, bilo igrackoj jos jednom , trenerskoj, u uredu, bilo kakva funkcija!
    Legenda, covjek, navijac, obican decko, lijepo odgojen, stranac a opet domaci!

On za razliku od puno njih suti, prati i maksimalno pomaze klubu koji ga odgojio!
    Bez obzira sto isto tako dosao na racun Zdravka, sto mu i kasnije odao zahvalu, sto on u njemu vidi bitan faktor koji mu pomogao u karijeri, on to nit potencira za javnost, nit se kome uvlači u guzicu i da ne misli tako, on jednostavno radi na dobrobit Dinama. Iz ciste ljubavi prema klubu koji ga stvorio napravio je vise dobrih stvari nego brojne "legende" koje su se klele u svoju ljubav prema Dinamu.

Grande Dani Olmo! Za mene zasluzuje i vise od terena da se nazove po njemu. Zato cijenim obicne ljude koji se u svojim pobjedama ne uzvise, ni u porazima ne ponize! Decko kojeg slava nije promijenila, decko koji nikad nije zaboravio tko ga je stvorio!
  • ElDorado
    5.1k
    jebga uvijek imamo problema s ovim bivšim navijačima Hajduka :). Bolji su stranci.
  • Dinamosaur
    2.4k
    Ovim se dokazalo da u podcastu laze i prica kako nije mogao spavati zbog izgubljene titule pa je zato kasnio, stvarajuci dojam da mu je stalo, dok je pravi razlog kasnjenja nedostatak profesionalnosti i postovanja prema Zvonimiru Bobanu.‘nuladva’

Ne samo da laze, vec se i gubi u lazima. U razmaku 10min prvo izgovori kako je razlog zašto je htio malo razmisliti taj jer je bio u psihicki losem stanju nakon gubitka titule.
    Da bi nakon par min izjavio kako u biti nije bio 100% siguran kaj zeli sa svojom karijerom i da si zeli uzet vrijeme da vidi kaj zeli dalje.

Da ne komentiram bahatluk prema Zvoni kad u kameru pokazuje rukom da je kaj se tice dinama Zvone mali..mah sve skupa jadno, egoisticno i nek bjezi cim dalje

U jednom je u pravu kad kaze "ne znam jel cu smjet doc tamo". Bolje nemoj, smrade
  • Jay
    2.2k
    Njegova generacija je najveca u 21.stoljecu (za sad).. to je tocno, ali nije najveca u povijesti kluba.
    Jbg nemres biti veci od generacije koja je osvojila KVG da se postavis na trepavice.
    Nekoliko proljeca, bez obzira na to koliko smo ih dugo cekali, 1/4 EL (svaka cast na tome) ali nemre biti veca od osvajanja KVG-a.
    Moras stvarno biti glup da ides tak nekaj izjaviti.
    Jurki

Točno to, ne može se uspoređivati četvrtfinale nečega s osvajanjem.
    Pa da iduće sezone izgubimo u polufinalu EL opet će hrpa ljudi reći - ma da, al znaš 82' je bila baš specifična situacija i to je bilo više od nogometa, ta generacija bi osvojila trofej.

Ne umanjujem "njegovu ekipu" ni najmanje, dali su nam prekrasne trenutke kojima ću buduće unuke maltretirat kao što je mene moj djed do u detalje "davio" pričama o 67' ili 82'.
    I kako ja znam sve o Zambatinom hattricku protiv tovara u finalu Kupa (nakon što smo gubili i još hehe igrali na njihovom domaćem terenu u beogradu hehe) tako će moji znati za Oršićev protiv Mourinhovog Tottenhama od kojeg ću s godinama stvoriti najmoćniju ekipu svijeta.

Bogohuljenje i baš čisti dokaz nerealnog svijeta u kojem živi i smatra sebe i svoju družinu većom od kluba. Uvrede na račun Zvone su mi prejadne. Imaš pravo na vlastito mišljenje, ali nemaš pravo istovarit se tako po bilo kome, pogotovo ne jednom Bobanu.
    Baš me razočarao, nakon ovoga mi ne bi teško palo ni da potpiše umjesto Rebića za ove dolje.
  • NitkoBitan
    29.6k
    I ne samo osvajanje europskog trofeja. Ja nemrem vjerovat da netko usporeduju sadasnja prvenstva sa ocajnom konkurencijom i Jugu u kojoj se Dinamo borio protiv privilegiranih klubova. Tadasnja osvojena prvenstva su imala puni vecu tezinu.
  • Crni86
    13.3k
    Podcast necu ni otvorit, ali ssmo od ovog sto ste prenijeli ovdje mi se povraca. Onaj pravi petko od prije par godina bi za sebe reko ds ovako nesto moze napraviti samo jedsn obican klaun.

Imas pravo na svoju stranu price, ali u granicama pristojnosti i normale. Pricat o svojim suigracima, stavljat u eter njihova imena i sta se pricalo je totalno nekorektno i neprofesionalno.

Ovo sve sta sam procitao zvuci kao ds je izgovorio mali povrijedeni deckic od 8 godina kojem netko nije htio kupit cokoladu koju je htio pa je onda sve jos dodatno malo napuhao. Sramotno za jednog 30+ godisnjaka, idem mjenjat profilnu jer me bruka imat ovog smrada na profilnoj.
  • KtcGoat
    803
    S nestrpljenjem ocekujemo novog korisnika pod pseudonimom "bipolarni" na Zoni
  • Hectorharatti
    317
    I zamisli da ti je takav karakter vodja.
    Bruno hvala ti na predivnim emocijama al vrijeme je da ti kuca bude sto dalje od nase.
  • Dr Hofmann
    3.5k
    Petković mi iskreno nikad nije niti sjeo kao osoba, a posebno nakon onog na Trgu di se debilno, neukusno i nepismeno išao pravit pametan, izbacio bih ga sto puta iz Dinama. I onda ekipa, nemojte tako, Petko je legenda...Ma koja legenda? Javno staneš uz one grobare Dinama, popišaš se po navijačima par mjeseci nakon izbora i ja bi trebao njega držati na nekom pijedestalu? Najbolji igrač Dinama u povijesti? Dajte molim Vas ljudi, uozbiljimo se svi skupa. Što se mene tiče, njemu su vrata Dinama zauvijek zatvorena. Nikad nisam ,,pušio" taj njegov kvazimangupski stav, a ustvari je emotivna pičkica.

Svaka čast Bobanu i žao mi je samo što nije došao ranije u klub
  • sport
    5k
    Igrači su jako simpatični dok ih tapšaš po ramenu i hvališ njihove nogometne vještine,kad im u četri oka kažeš istinu o njihovom ponašanju i profesionalnom odnosu prema poslu kojim se bave onda se jako uvrijede i pokažu svoje pravo lice.Čast izuzecima koji su ono što se odvijalo u klupskim prostorijama zadržali za sebe.
  • NKDZ86
    4.9k
    potpis od a do ž.
    nakon onog na trgu, tako bahato i s visoka ušutkat navijače dinama i pohvalit drugu stranu uoči izbora koja je pljačkala dinamo i progonila navijače, pa ko si ti jadniče obični, obični plaćenik, poklopi se ušima, šuti i radi. to je bio on za mene od 26.5.2024. i ostao.
    ni slovo l od legenda, ni slovo n od najveći.
    nakon ovog volio bi da odeš u jajduk, obični glumac.
  • Dani Olmić
    1.9k
    E sad su svi rekli svoje.
    Mozda nisam bas najposteniji u svemu jer mi je Petko stvarno drag, al ono, vjerujem mu da je bio iskren.
    Kad ti se zivot okrece zbog par recenica, ko bi od nas mogo sve pamtit i pazit sta prica?

Osim one glupe izjave o psihickom stanju, mislim da je bio korektan, dostojanstven, pravi covjek i igrac.
    Al ajde, to je sad zavrsena prica, i nazalost obojica iz toga izlaze s nekom gorcinom.

Ono sta mene najvise smeta su neki ljudi.
    Oni koji se sad prave da je Petko nista, ladni, bahati, kao da im je ne znam sta napravio.
    Isto ko sta je Torcida bacila Periju pod bus.

A Boban, sad je za njih car, nedodirljiv, bog…
    Kao sto su donedavno digli Zajeca u nebesa, ili sad Gattusa u Splitu.
    A svi zaborave – niko nije veci od kluba.

Jel li Bruno trebao sutit, progutat sve i otic?
    Ili rec ono sto osjeca, makar boli?
    Ne znamo… svako bira svoj put.
    Nije on Perisic, svako nosi svoje rane na svoj nacin.

Petko, legendo, fala ti na svemu.
    Jedva cekam da te opet gledam nasmijanog, zdravog, jakog, i da igras za Hrvatsku ko pravi lav.

Jer Dinamo je veci od svakog.
    Zivit ce i bez Brune i bez Bobana.

Al bez srca – nikad. :heart:
  • Blueshadow86
    3.8k
    Koliko je pederski i "ispod pojasa" bilo od Brune pljuvati po Bobanu i ostalima u klubu svega 5 dana prije 1. kola prvenstva, toliko je pederski bilo od strane Stjelje i cijele redakcije Inkubatora što su ga uopće ugostili u ovom tajmingu i dali mu prostora da pljucka i hračka po klubu.
    A Stjelja se još deklarira kao velikim navijačem Dinama... Ti si običan k*, a ne navijač Dinama!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.