• kajsitilud
    846
    Znaci idiot je upravo izjavio da je cannavaro trazio da budu maksimalno profesionalni…

Pa lik je glup do bola hahaha
  • ŽacZgb
    297
    Bruno Petković uvrijeđen jer ga je Zvone otpilio,a godinama ponižava Dinamo i nas navijače. Dok je bio u formi i prvi napadač repke,ucjenjivao je klub sa odlascima svaki prijelazni rok,pa je još i ugradio smiješnu klauzulu da bi kaj lakše otišao. U vrijeme kad su se riješili kolovođa iz uprave koje su ostale iza glave i kad se slavilo sa demokratski izabranom ekipom,iskoristio je priliku da ušutka cijeli trg i zahvali se onima kojima se najmanje trebalo zahvaljivati u tom trenutku.
    Zvone u razgovoru veli da ga je tražio da živi sportski i bude primjer mladima i ovaj to potvrdi sad kad je rekao da “Zvone ništa nije lagao”.

Uz to kaj si postao teret,dobio si kaj si tražio svakih pola godine skupa sa svojim managerom i isplaćen si dobro. Ne znam čemu durenje Bruno…
  • Noel
    14.1k
    Kakva su ovo smiješna pitanja. Ni pitanja o premlaćivanju, kockanju,alkoholu, drogi, Ivi Leko i Jerku Leki, Zdravku Mamiću, Donni Vekić.
  • ElDorado
    5.1k
    Znači lik je ovisan o League of Legends i sad mu je ekipa izvukla da je tu noć nakon Varaždina do 3 ujutro igrao igricu. Koji glupson.
  • FazeN
    184
    pita ga čovjek 5 puta o LoL igrici haha a ne npr gdje se nalazio dok se pričalo da je u Bologni
  • Pacho
    2.8k

Pitali su ga o premlacivanju
  • Crusades
    17.3k
    Pa tugovao je zbog izgubljenog prvenstva.
  • ElDorado
    5.1k
    lik je doslovce svaku noć igrao
  • Paggini
    61.1k
    Znači lik je ovisan o League of Legends i sad mu je ekipa izvukla da je tu noć nakon Varaždina do 3 ujutro igrao igricu. Koji glupson.ElDorado

:lol: :lol: :lol: :lol:

Daj jel ima neki dokaz?
  • Jurki
    18.6k
    umjesto da šuti. Podrazumijeva se da trener trazi maksimalnu profesionalnost.
    Trebal ga je gladiti s perom po guzici za preko milijun eura place.
    To je isto kao da šef na poslu trazi da odradis svoje zadatke.
    Pa jebote nije placen da drka kurac, vec da radi na treninzima kaj mu se kaze.
  • rioda
    9.4k
    Znači lik je ovisan o League of Legends i sad mu je ekipa izvukla da je tu noć nakon Varaždina do 3 ujutro igrao igricu. Koji glupson.ElDorado

Valjda je zato i kasnio...
  • ElDorado
    5.1k
    imam sliku ne znam kak stavit iskreno. Sad mu ekipa skinula
  • Paggini
    61.1k
    Dečki, ako već ne može biti golden u HNLu, može biti diamond u LOLu
  • ruicosta
    304
    Mene sad zanimaju detalji koje sam pobrao u ovom topicu:

- kad je i zakaj napao Livija na treningu?
    - dobio batina od hrgovicevog brata takodjer
    - neprofesionalno ponasanje i sranja tijekom zadnjih 7 godina

Inace, ispao je bas seljos sa ovakvom reakcijom. Nebitno kaj je bilo ili njje, to se rješava u 4 oka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.