• cibona
    5.9k
    Sad nas pokušava uvjeriti da je Rile duša od čovjeka :rofl:

Još samo fali da mamića krene hvaliti.
  • Mr Anderson
    13.1k
    Nisam gledao podcast, čitam što piše Germanijak. Malo previše prašine se diglo iako nije nešto šokantno izrečeno. Zamjeram Bruni što je ovo izašlo van iako mislim da ne laže. Zamjeram mu da kaže za Bobana kako je bipolaran, to je već napad na osobnoj razini. Mogao je biti do kraja pošten pa reći kako nije uvijek bio profesionalan.
  • ŽacZgb
    297

To da je neprofesionalan je i potvrdio kad je rekao da je ono kaj je Zvone rekao istina.

“Zvone ništa nije lagao,to moram naglasiti…”
  • FazeN
    260
    ne pretjeruješ, tako je točno. Samo ljudi su zasljepljeni Petkovićem da ne gledaju realno činjenicno stanje. Čovjek se danas pos*ao po SD, Stojkoviću, Bobanu, a na kraju i klubu čitavom.
  • miro
    7.1k
    Nadam se iskreno da klub neće previše pozornosti dati ovom intervjuu. Petko je sjebo ovo s bipolarnim poremećajem, jer to je možda i utuživo, ali kažem, valjda se nećemo sad time bavit, ne treba nam to
  • Droljo
    19.6k
    Možda pretjerujem ali ovo je otvoreni udar na klub i ne treba to olako shvaćatiElDorado

Ni slučajno ne reagirati iz kluba. Na takvu stoku sitnog zuba se ne obazire. Budu tribine rekle svoje. Klub treba šutit po meni.
  • rokikaciga
    3.4k
    Kako Bruno kaze "neka institucije rade svoj posao" :lol:
  • Common Sense
    1.2k
    Ružno je ovo bilo što je Bruno večeras izrekao o Bobanu vrijeđajući ga da je u biti psihički bolestan. To je baš bilo ad hominem, neprofesionalno, ponižavajuće, neljudski.
  • ElDorado
    5.1k
    A to za bipolarni nije zicer sam smislio
  • Mali Zeus
    18.9k
    da se samo zadržao na razgovoru i rekao svoju stranu priče ok. Al on je isao podlo i ispod pojasa, baš jadno.

Plus što meni nije jasno što je on to imao 7 dana razmišljati. O tome hoće li ostati, hoće li se dovesti u red fizički..

On je u istom dahu rekao da želi dinamu sve najbolje a napravio buru 4 dana prije početka prvenstva.
  • sport
    5k
    laže kako je kasnio 3 minute,ali to nije bilo bitno.Kada je Bruno frajer nek sam kaže na što se odnosi profesionalni odnos prema poslu koji je od njega tražen.
  • shameless86
    441
    na nama je da napunimo stadion i damo podrsku igračima, broj ljudi na pripremnoj protiv ukrajinaca je pokazatelj da dinamo ide u pravom smjeru..imamo vodstvo koje radi za dobrobit dinama napokon..rijesit Osijek u subotu,onda u velikoj brojci napunit max protiv Vukovara!
  • Dani Olmić
    1.9k
    evo gledajte od 23:20 min...to je ovo oko "bipolarnog poremecaja"

https://www.youtube.com/watch?v=rtdrL8cOato
  • rokikaciga
    3.4k
    Sad gledam ponovno i stvarno nepotrebno.

Mislim da mi treba jos jedna Stella da mi ovo prode kroz glavu hmmm
  • FazeN
    260
    bravo. Zamisli čovjek te pita da budeš kapetan i obavljas svoj posao ti tražiš 7,8 dana da razmisliš haha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.