• Hebimir Strašni
    133
    Naš Brunček najbolji igrač Dinama u povijesti prema anketi :vomit: :vomit: :vomit: ...brišite to admini.
  • ŽacZgb
    298

Nisam glasao u anketi,ali to je ono čisto nogometno. Treba priznati da je donio dosta radosti i veselja,a i uspjeha,kak u Dinamu tak i u repki.
    Isto tak je činjenica da je Davor Šuker najbolji napadač u repki ikad i da bu to još i dugo ostao…

Kakvi su kao ljudi,to je već druga priča.
  • Droljo
    19.7k
    kasnio 3 minutesport

Pa ak nije spavao cijelu noć (jer smo spljugali prvenstvo) kak je zakasnio uopće. Ja kad ne spavam nemrem ni zaspat na posao jer (pogodit će te) nisam ni spavao! Dođem još ranije jer mi se neda doma čubit..
  • ElDorado
    5.1k
    baš to htjedoh napisati
  • sport
    5k
    kasnio je malo više ali nebitno :lol: a ima nas više koji nismo spavali noćima zbog njihovih igara pa smo ujutro uredno na vrijeme dolazili na posao.
  • Common Sense
    1.2k
    Bruno je trebao biti iskren prema sebi i prema svim navijačima i priznati da u njemu jednostavno nije bilo motivacije i naboja za još jednu sezonu, koliko mu je ugovor trajao. I Tarzan je prije 3-4 mjeseca izjavio da on na ljeto najvjerojatnije odlazi u novu sredinu. Ove sve izlike i alibiji koje je iznio (nesanica, tuga, umor, svađa s Bobanom) su smiješni.
  • Crusades
    17.3k
    Da, to je najjače od svega.

Njegov menadžer izjavi na proljeće da ide iz Dinama i sad se uvrijeđena frajla iz osvete posere po Klubu jer mu se ispunila želja. :rofl:
  • Hebimir Strašni
    133
    Ma nije ni po nogometnom ni po ni jednom drugom faktoru. No to nije tema nego da je potvrdio da je nula od čovijeka kao što se već i pretpostavljalo.
  • Pacho
    2.9k
    I sad je rekao ako sam dobro cuo da nije znao da li zeli ostati.
  • Ere86
    245
    najbolji ne najbolji boli me kuki. Mnogi sve vode nekom neznam kako bi i opisao logikom dao je Dinamu ovo ili ono. Dinamo je jedini bitan on je svoje igre debelo naplatio i sad se posrao po tom klubu.... Ko mu jebe mater to sam rekao poslje trga i sad kažem.
  • ElDorado
    5.1k
    Znači Zvone bipolarni, a kae njemu Bišćan prebacivao to su intimne stvari
  • Pacho
    2.9k
    Cacic legenda. Takav stav nam opet treba protiv magaradi.
  • sport
    5k
    "Ja sam osoba koja ima svoj ponos, nije dužna nikome, a mislim da sam sa svojim stažom u Dinamu zaslužio nešto. Jedna situacija koja me pola sata iza toga iznenadila, rekao je mome suigraču: 'Petković? Nema on taj ugovor, nema on te novce, on ti vraća pare Mamiću." To može reći samo lik koji ima neki ozbiljan problem u glavi.
    Nakon ovoga čekamo tko je taj suigrač,e moj Bruno sad si mu napravio uslugu.
    Pa oni su kao kumice na tržnici.
  • Jurki
    18.7k
    jel spomenul litre alkohola?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.