• Boycie
    3.1k
    Nema on kaj tuzit jer je jedina istina da je dobio po lampi od Hrgovicevog buraza. Dalje o detaljima nebum. Eto nek se sada zna.
    Ne vjerujem mu nista. Ovako se ne odnosi prema klubu koji ti je dao sve.
  • ElDorado
    5.1k
    Nemojte ljudi pričati o zaslugama , legendama i veličinama. Kakav Ademi?! Koliko je fantastičnih igrača nosilo sveti dres u povijesti a mnogih se nitko više ni ne sjeća. Sport i uspjesi su prolazni i ne treba se sjecati samo posljednjih 10 godina.
  • vjeko1701
    16.9k
    Ajde par ovih koji ste došli namjerno potpaljivat stanite.

Svi ostali malo smirite doživljaje i način izražavanja.
  • Crusades
    17.3k
    Demokraciju u sportskom sektoru mislim da gotovo nitko nije zazivao nikada.
  • Droljo
    19.7k

Od mirka hrgovića?
  • rokikaciga
    3.5k
    Ma nemozes maknut emocije od bilocega sto se tice Dinama. Kule je najbolje rekao "Dinamo je cista emocija, ostalo je posao"

Bilo kakvo razmisljanje o Dinamu, Petku, Zvoni, Modricu i drugima ukljucuje emocije

Zvone nam budi ponos i srecu zbog 13.5, Modric gadenje zbog nekih stvari kojih se ne sjecam najbolje, Petko u pravilu srecu ali sad je ukenjao jedan dio.

Jebiga.
  • Toni90d
    2k
    Dvoumio sam se godinama, hvala što si razbio moje dvojbe. Ipak si ti jedno malo egoistično govno, Brunček moj.deda

Moram ovdje Dedu citirati. Slažem se u potpunosti.

Bruno je samo potvrdio ono što tupim od početka, čistka u klubu, od čistačice do vrha. Nadam se da je mali broj ovih klošara ostao u klubu i da će uskoro dobiti pedalu.

Nek Egomanijak sad hvali bivše uprave. Boban mu je trn u oku, jer im je razjebao sistem i čistu lovu, a guba iz Međugorja i dnovinari su ostali bez informacija iz samog kluba.
  • Boycie
    3.1k

Od boksaca.
  • Tobogan
    1
    Bruno je kao igrač za Klub učinio puno više nego Zvone. Nećemo se spuštati na nivo onih dolje da vrijeđamo vlastite igrače Nije Zvone zlatno tele da ga se ne smije krivo pogledati.
  • rokikaciga
    3.5k
    Od tog narkomana i sitnog dilera?
  • Doktor Kunić
    5.2k
    Bipolaran ali pravedan :heart:

IMG-4889.jpg
  • Mlađi referent
    13.7k

Dobar meme, koji kurac stavljaš to po forumu?
  • Droljo
    19.7k
    A taj stelja nije pitao petka šta misli o tome da Boban nije htio prismrditi hrvatskom nogometu pa tako i dinamu dok vlast ne riješi kriminalce koji sve to vode? A brunek je sa pola snage potpisao ugovor sa vragom. Netko ima obraz a netko ima obraz za pljusku ili trisku... Nije komplicirano.
  • Mali Zeus
    18.9k
    Ovo sa Stojkovićem je dno, jer se to vuklo po medijima da bi sad on izjavio da je eto Boban baš njemu to rekao.
  • ElDorado
    5.1k
    Možda pretjerujem ali ovo je otvoreni udar na klub i ne treba to olako shvaćati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.