• ElDorado
    5.1k
    Mamićevci u ekstazi. To me najviše boli.
  • Dadox
    584
    Čovjek je toliko dao Dinamu,a ja ću ga pamtiti po pozdravu na Trgu i bipolarnom Zvoni.Šteta…
  • Droljo
    19.5k

Pa jel nisu svi koji su dobili priliku govorit za medije potencirali da se u dinamu ne zna tko pije tko plaća... Sad kad se zna opet ne valja.
  • Mlađi referent
    13.7k

Bolest, ali ja dajem respekt :fire:

To je baš top tier razina hejtanja, do granice opsesije. Danas sam na poslu sjebao izračun, ali znam da iza toga stoji onaj prokleti Kulenović.
  • rokikaciga
    3.4k
    A ja volim oboje (jos uvijek), a s obzirom da najvise volim Dinamo...otvoril bum si jednu hladnu prije sutrasnje patnje na poslu i pripremam se za Osijek
  • MolonLabe
    576
    Ego ga jebe i to svjetski. Vidi se da je ocekivao da ce mu se cijeli klub klanjati dok prolazi hodnikom i cim se to nije dogodilo odmah ga je zaboljelo. Ruzno je sve ovo ali nimalo neocekivano, ego. Covjek je imao jebenih partija i bas ima ono nesto kada mu se da ali brate mili pa nisi Cristiano Ronaldo.

Kada je imao podrsku diktatora onda je diktator bio ok. Kada nema podrsku predsjednika Uprave onda je taj bipolaran.

Ono sto mu priznam je da je dobar govornik, barem za nogometasa, i PR mu je odlican.

I da, kaze da ce tuziti Nacional zbog lazi. To govori vec godinu dana. Nije ih tuzio i nikada nece. Klub je cak stao uz njega tada da ga zastiti. Sto je lijep potez. I dobar PR Brune. Damage control kako bi se reklo. Jedini savjet mozda da bratu kaze da prestane lajati po birtijama sta je bilo jer ovako ispada da laze ko pas u javnosti na podcastu.
  • Crusades
    17.3k
    Ovo bi 5 dana prije početka nove sezone Dinamu napravila samo jedna osoba. Ovaj joj je došao jako blizu.

I da se ovo dogodilo, trebao si bit frajer pa odmah nakon toga kaj ti je Zvone pokazao vrata sazvat pressicu i istovarit se po njemu. A ne šupački prije Osijeka.
  • Droljo
    19.5k
    sjever ce biti taj koji ce mijenjati stvariPapastrumf

Nemoj ni ti sad jebat. Istok i bar pola zapada su uvijek bili snaga! Jebe mi se za kolegu ali nije sjever dinamo.
  • cibona
    5.9k
    Bolest je što točno, iskazivanje mišljenja koje se razlikuje od tvojeg?

A ti nastavi živjeti u ružičastim naočalama. Kvartet senatora + novopridošli ljutilica su glavni razlog za gubitak titule.
  • don
    14.7k
    ali nije sjever dinamo.Droljo

niti će ikad bit. Obožavan Bojse, ali chill.
  • PetkoDaniOršaGol
    422
    Ton glasa i govor tijela - patetika i glumljenje nekog inteligentnog lika... jebi ga Bruno, što god da se dogodilo, ne pričaš ovakve pizdarije...
  • Mali Zeus
    18.8k
    ajd ne pravi se glup, jer nisi.
  • Droljo
    19.5k

Mijenjaj nick u NetkoDaniOršaGol
  • Paggini
    61.1k
    Nemoj ni ti sad jebat. Istok i bar pola zapada su uvijek bili snaga! Jebe mi se za kolegu ali nije sjever dinamo.Droljo

Odi u inkubator pa pričaj "Papa je bipolaran!!!"
  • Jurki
    18.6k
    Ne gledam podcast, ali po upisima ovdje.. bilo je zestoko..
    i ne mislim sad na to kaj je izjavil.. vec na kompletnu proslu sezonu.. kad je izasla vijest da ide.. laknulo mi je... i osjecaj me nije prevaril.
    Razjebali smo pušačku sobu.. to je jedino bitno.. i sad samo jako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.