• Bernard
    1.5k
    Ja moram kod doktora da mi glavu pregleda, pa svaki igrač koji mi je bio drag ispadne šupak.
    Bruno mogao si biti legenda, da pišu pjesme o tebi i grafite crtaju ali ne ti si odlučio hvaliti bivšu kriminalnu upravu i pišat po dinamu i zvoni na jebenom podcastu.
    Najtočnija je od boysa pjesma igrači prolaze, uprave odlaze...
    Nema više idola odfakaj..
  • E46
    2.1k
    Nek nam priča malo o napadu na Livakovica na treningu
  • Dani Olmić
    2.4k
    "Ademi je najveci igrac Dinama" - Petkovic
  • FazeN
    9.5k
    Hvala kapetanu Bruni koji je dao gorivo medijima da udaraju po Dinamu i dalje, osigurao im naslove i plaće za kolovoz :heart:
  • Mlađi referent
    16.3k
    Imamo mi još krtica u momčadi, nemojmo se zavaravati. Mišić je pokazao ljudskost, ne mislim na njega, već na onog koji je sklon gestikulacijama, izigravanju żrtve i ponašanju nalik na nadurenu djevojčicu. On se slizao sa senatorima posljednjih mjeseci, jabuka ne pada daleko od stabla. Nadam se da odlazi iz kluba na zov prve dobre ponude! — cibona

Pa je li moguće da ste i ovdje jadnog Kulenovića okrivili, Isuse Bože hhahahaahahahaahhahahahaahhahaja
  • rokikaciga
    18.8k
    Da se rijesi svega sto se rijesio? Da. Nesto "slini" prema meni da je mozda bilo pregrubo napravljeno.

Sudit cemo za 5 godina Zvonu.
  • Droljo
    32.4k
    Kakvu smo utvrdu jednoumlja i kulta ličnosti napravili — Crusades

Jbte do sad je bio narativ da se mora znat gazda i tko vuče poteze. Sad se kolo okrenulo. Moj mini mozak (kolko god smo si dobri i jedan drugog ohrabrujemo te guramo naprijed) će eksplodirati...
  • Doktor Kunić
    7.2k
    Hvala kapetanu Bruni koji je dao gorivo medijima da udaraju po Dinamu i dalje, osigurao im naslove i plaće za kolovoz — FazeN

Cijelo vrijeme priča koliko medijske hajke na dinamo u prošloj sezoni i sezoni prije toga. Maloumni plaćenik
  • rokikaciga
    18.8k
    Nemogu vise gledat i slusat...ono najbitnije sam poslusao.

Idem si popit pivu na terasi
  • E46
    2.1k
    samo jako, GAZDA se mora znat i jedan jedini je gazda.
  • cibona
    8.5k
    Da, i on je kriv za gubitak titule jer je svojim ponašanjem doprinio narušavanju odnosa u svlačionici.

Na prvi zov dobre ponude nadam se da odlazi iz kluba!
  • IstokKa96
    956
    Nikad Dinamo neće imati mir, ni u kojem pogledu.
  • FazeN
    9.5k
    Već vidim po mrežama svađe i sukobe između navijača Dinama. Bruno je uspio razdvojit i to. Sad se prepucavaju oni koji vole Bobana I koji vole Brunu. Užas
  • Mali Zeus
    22.2k
    ništa čudno. Teška bolest.
  • Papastrumf
    24.5k
    Ti i tvoji pajdasi niste vecina a ti to vrlo tesko mozes shvatit. Dinamo je puno vise od jedne tribine — DiddyGuela

Vecina ili ne, nije niti bitno. Razlika je u tome sto vas laprdala nema nigdje kad treba nesto zrtvovati za taj klub, zato cete uvijek i biti laprdala, a sjever ce biti taj koji ce mijenjati stvari.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.